Acest eveniment a avut loc in data de 16 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 16 noiembrie 2013, de la ora 22:00, arena dnb aniversează 5 ani, iar invitatul special să mixeze în cortul încălzit de la Arenele Romane din Bucureşti este Sub Focus (DJ Set & ID). Alături de el îi vom vedea şi pe Grid alături de SlowMotion MC, JTR Mighty Boogie şi Dani, cu baieţii de la Vedem şi VLC la visuals.

CONCURS: Câştigă invitaţii la Sub Focus!

Completează formularul de mai jos până vineri, 15 noiembrie 2013, ora 10:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Ana Marin şi Oprea Cristina Mihaela. Felicitări!


După ce în 2011 ne-a vizitat imediat după lansarea albumului său de debut, Sub Focus va reveni la arena dnb o dată cu lansarea albumului cu numarul 2, intitulat „Torus”.

Britanicul Nick Douwma guvernează de mult timp topul celor mai aclamaţi producătorişsi DJ de muzică electronică, depăşind barierele din ce în ce mai neclare ale sferelor dubstep şi drum and bass. Primul său album a fost vândut în peste 100.000 de copii.

Anul 2013 stă sub dominaţia celui de-al doilea album, lansat pe 30 septembrie, care are deja un succes răsunator. Primul extras de pe „Torus”, „Out of The Blue” feat. Alice Gold s-a impus ca imnul verii trecute atât în topuri, cât şi la festivalurile unde Nick a fost invitat: Electric Daisy Carnival din New York, Coachella, Lovebox, T In The Park, Global Gathering, Pukkelpop, V Festival, Glastonbury şi Bestival, printre altele.

A urmat „Tidal Wave”, colaborarea cu cel mai fresh duo electropop al momentului, Alpines. Piesa a beneficiat şi de un clip absolut captivant, filmat pe spectaculoasa plajă din Los Angeles. Un alt succes instant, „Tidal Wave” a ajuns pe locul 12 în topul UK şi pe locul 4 în cel de muzică dance, un record doborat ulterior de single-ul cu numarul trei, „Endorphins”.

Colaborare cu artistul britanic Alex Clare, care şi-a mai oferit vocea unor artişti ca Rudimental, Endorphins a luat cu asalt posturile de radio, fiind printre cele mai difuzate piese, dar şi topurile, ajungând în primele 10 poziţii în UK Top 10. Binecunoscuta piesă „Falling Down” i-a atras atenţia lui Skrillex, fiind relansată la label-ul acestuia, OWSLA, completată cu remixuri din partea lui Nick Thayer, xKore şi Sub Focus însuşi.

La doar o lună după lansare, „Torus” îşi croieşte drumul spre primul loc în topuri dar şi în inimile ascultătorilor. Încărcat cu colaborari cu artişti de seamă din muzica electronică, dar şi cu voci noi şi interesante, „Torus” ocupă deja un loc de cinste în cadrul celor mai tari albume ale anului.

Biletele în avans costă 30 de lei şi sunt disponibile la magazinul Boarder’s din Bucureşti, iar la poartă în seara petrecerii vor fi 40 lei.