Ziua a doua ne-a adus un nou debut pentru ediția de anul acesta a Stufstock: RockSchool. Elevii rock au avut parte de lecții de chitara, tobe si bass, un workshop de chitară și concerte cu trupele RockSchool. Fotografii au avut parte de vernisaje, practică, si discuții pe tema “Street Photography”.

Află mai multe despre festivalul Stufstock 2011!

Publicul a fost incântat de selecția filmelor ungurești pe care organizatorii au pregatit-o, fiind captivați de scenariile inedite. Seara a fost dechisă de “Vlasul mortii”, in regia lui Köves Krisztián Károly , fiind urmat de “Poligamy”, “Sinucidere intimă” si “Picaj”.

Piesa de teatru “VISUL” în regia lui Marius Gâlea, desfasurata la terasa Corsarul  a starnit ropote de aplauze din partea unui public numeros.

O variantă modernă a “Visului unei nopţi de vară”, de William Shakespeare. Intitulat simplu “Visul”, spectacolul îmbină actoria, mişcarea, dansul şi păpuşeria, delectând publicul cu o poveste plină de umor şi energie despre iubire, jocuri şi farse.

Creat special pentru Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru de la Barcelona, spectacolul s-a bucurat de un mare succes pe scene din Cairo, Pavia (Italia), Cluj şi Târgu Mureş.