Cea de-a noua ediţie a festivalului Stufstock se va desfăşura în perioada 21-28 august 2011, anunţă organizatorii. Sub denumirea Stufstock Rockarte, festivalul va reuni anul acesta pe lângă concertele de muzică rock şi proiecţii de filme, piese de teatru şi workshop-uri de muzică şi fotografie.

Ca urmare a succesului avut anul trecut şi a entuziasmului cu care a fost primit de către public şi anul acesta festivalul transformă plaja din Vama Veche, timp de o săptămână, într-o oază de cultură.

Ca şi în 2010 trupele dornice să se lanseze pe piaţa muzicală au şansa să cânte pe scena mare de la Stufstock la finele competiţiei Stusftock Newcomers. Câştigătorii nu doar că vor avea ocazia să urce pe aceeaşi scenă cu nume mari ale rockului românesc, dar se vor putea bucura şi de o mulţime de premii. Câştigătorii competiţiei din 2010 au fost: Whitewalls, The Da Da şi East Roots.

Iubitorii filmului şi ai teatrului se vor putea bucura încă din primele zile ale festivalului de proiecţii de film pe malul mării, dar şi de reprezentaţii teatrale realizate de unii dintre cei mai talentaţi tineri actori din România.

Pasionaţii de fotografie nu vor fi nici ei uitaţi anul acesta. După succesul ediţiei precedente, şi în 2011 organizatorii vor aduce pe ultima plajă a litoralului câţiva dintre cei mai talentaţi fotografi din ţara noastră pentru a realiza workshop-urile de fotografie.

Aceasta este cea de-a noua ediţie a festivalului Stufstock. De-a lungul timpului pe scena festivalului au urcat trupe ca: Zdob şi Zdub, Urma, Byron, Trupa Veche, Nicu Alifantis & Zan, Trooper, E.M.I.L., Luna Amară sau Omul cu şobolani. Festivalul este produs de compania Capricorn & Capricorn Productions şi organizat de Asociaţia pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural.

Foto: Manuela Cepoi