Acest eveniment a avut loc in data de 5 May 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Între 4 şi 5 mai 2012 în Parcul Tineretului din Bucureşti are loc cea de-a treia ediţie a festivalului de cultură urbană, Street Heroes. Ca şi la ediţiile precedente competiţiile de Role, Skateboarding, BMX şi B-Boy vor fi completate cu recitaluri ale unor artişti ca pe Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, Gojira, Unlocka sau Sharky.

Anul acesta Street Heroes va avea două ediţii: una ce va avea loc în primul weekend din luna mai şi o a doua ce se va desfăşura în toamnă. Ediţia din primăvară vizează descoperirea şi promovarea noilor talente, calificările şi premierea amatorilor din fiecare concurs (Skate, BMX, Role, BBoy) pentru ediţia din toamnă, cu accent în primă fază pe ideea de experienţă şi mai puţin pe cea de competiţie. Fiecare erou urban, indiferent de probă, va fi recompensat de către organizatori cu un premiu de participare.

Program Street Heroes Spring Break 2012

Vineri, 4 mai 2012
Facem Records

DOC
Deliric 1
Vlad Dobrescu
Aforic
Carbon
Nwanda
Cedry2k

Sâmbătă, 5 mai 2012
Bass Turbat

Gojira
Unlocka
Sharky
MC Motion Monument

Borgore – Turbohalle – citeşte mai multe detalii

Bilete Street Heroes Spring Break 2012

Accesul este liber în ambele zile până la orele 14:00. După această oră, vineri intrarea este 15 lei,iar sâmbătă 10 lei. Bilete atât pentru Street Heroes Spring Break, cât şi pentru afterparty, se vor găsi la intrare, cât şi în avans la Ollie Gang Shop.