Şi anul acesta două străzi din Bucureşti şi Timişoara revin pietonilor între 15 şi 17 iunie în cadrul proiectului Street Delivery. Astfel, pe Strada Arthur Verona din Bucureşti şi pe Strada Mercy din Timişoara, timp de trei zile, arta şi distracţia vor fi cuvintele de ordine.

Află detalii despre Street Delivery 2012 la Bucureşti!

Ca şi la ediţiile precedente evenimentele din cadrul Street Delivery vor fi extrem de diverse. De la proiecţii de filme la ateliere de fotografie, de la concerte la demonstraţii de dans, şi de la momente de  improvizaţie la piese de teatru, pentru câteva zile zgomotul maşinilor şi aglomeraţia cauzată de acestea va fi înlocuită cu multitudinea de activităţi pregătite de organizatori.

Muzica va fi şi anul acesta unul dintre elementele centrale ale Street Delivery. La Timişoara vor urca pe scenă byron, The Amsterdams, Brazda lui Novac, TAPS, We Are Creepz şi mulţi alţii.

Află detalii despre Street Delivery 2012 la Timişoara!

În Capitală vor exista 2 scene, pe scena principală vor concerta printre alţii şi Coma, YellLow, Luiza Zan & Sebastian Burneci, Grupul de Rezistenţă, Robbin and the Backstabbers şi Subcarpaţi, care îşi vor lansa cu această ocazie cel de-al doilea album, „Underground Folclor„. Pe scena Subsonic, dedicată dub-ului, dubstep-ului şi dnb-ului vor urca VRT, Irie Warriors, Amon, Blanoz Soundsystem şi mulţi alţii.

Programul complet al evenimentelor este disponibil pe www.streetdelivery.ro.