Acest eveniment a avut loc in data de 16 Mar 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 16 martie 2012, de la ora 18:00, în Irish & Music Pub din Cluj-Napoca are loc a cincea ediţie Stream Fest. Pe scenă vor concerta Truda, Ura De După Uşă, Voices of Silence, Vespera, Wax Muppet şi Anomaly.

După o pauză de şase ani, Stream Fest îşi reia seria de festivaluri anuale. Truda este o formaţie înfiinţată în 2006, dar a cărei componenţă a trecut prin multe modificări. Printre piesele care i-au făcut cunoscuţi publicului românesc se numără „Purcica mea„, „Idiot” sau „ Te naşti, trudeşti şi mori„. Truda deţine recordul în ceea ce priveşte numărul de spectatori adunaţi la un concert de-al lor în Irish & Music Pub.

Ura De După Uşă sau UDDU după cum mai este cunoscută, este o trupă cu experienţă, înfiinţată în 1993. „Sticluţa„, „Etete la tine” sau „Dilimache” sunt doar câteva dintre piesele cunoscute. De-a lungul existenţei, formaţia a avut perioade de pauze şi schimbări de componenţă.

Voices of Silence este una dintre cele mai apreciate trupe de metal progresiv din România. Trupa a fost înfiinţată la Cluj-Napoca, în 1994, la iniţiativa chitaristului Vincze Szabi. Trupa a avut ocazia să se afle de-a lungul timpului, pe aceeaşi scenă cu trupe ca Lake Of Tears, W.A.S.P, Orphaned Land, Crematory sau UDO.

Formaţia Vespera, înfiinţată în 2005, este o trupă de gothic metal din Cluj-Napoca. Vespera a participat la numeroase festivaluri, precum East West Fest, Cavnic Fest sau Festivalul Wasting the Dawn. Wax Muppet este o trupă de grunge, tot din Cluj-Napoca. Anomaly este o trupă înfiinţată în 2011, din Cluj-Napoca. Muzica lor are influenţe de la trupe ca NOFX, Dope sau CKY.