Sting revine în concert în România, pentru prima dată în Transilvania, la Cluj-Napoca, pe 17 octombrie 2017. Spectacolul de la Sala Polivalentă este inclus în turneul „57th & 9th” şi promovează cel mai recent proiect muzical al artistului, albumul rock cu acelaşi nume, informează Emagic, organizatorul concertului.

Sting va fi insoţit pe scenă de un live band din care fac parte Dominic Miller, chitarist – unul dintre cei mai vechi colegi de scenă ai artistului, Josh Freese (tobe) şi Rufus Miller (chitară), alaturi de Joe Sumner ca invitat special, dar şi de acordeonistul Percy Cardona (The Last Bandoleros).

Turneul mondial „57th & 9th”a început în America de Nord, în luna februarie a acestui an, a parcurs deja mai mult de 50 de oraşe din Europa, America Centrală, de Sud şi Asia, continuă cu noi concerte în Europa, în această toamnă.

Cel de-al doisprezecelea album Sting, „57th & 9th”, primul său proiect rock/pop lansat după mai bine de 10 ani, a apărut pe 11 noiembrie. Colecţia de 10 piese surprinde paleta vastă de stiluri compoziţionale care-l caracterizeaza pe Sting, începând de la ritmurile domoale de chitară din „I Can Stop Thinking About You”, la abordarea mai feroce din „Petrol Head” sau „50.000”.

Compozitor, actor, autor şi activist, Sting s-a născut în Newcastle, Marea Britanie, dar în 1977 s-a mutat în Londra, unde a pus bazele trupei The Police, împreună cu Steward Copeland şi Andy Summers. Trupa a lansat cinci albume de studio, a câştigat şase premii Grammy, două Brit şi a fost inclusă in The Rock and Roll Hall of Fame în 2003.

Sting a primit, în afara activităţii sale alături de trupa Police, alte zece premii Grammy, două trofee Brit, un Golden Globe, un Emmy, patru nominalizări la Oscar, o nominalizare la premiile Tony, Century Award oferit de revista Billboard precum şi distincţia „Personalitatea anului”, în cadrul MusiCares 2004.

Bilete Sting la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul Sting de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de pe 17 octombrie 2017, vor fi disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, începând cu 15 iunie 2017, de la ora 10:00. Membrii fan clubului Sting au posibilitatea să îşi achiziţioneze bilete mai devreme, începând de marţi, 13 iunie 2017.

Categorie Preţ
Categoria I 467 lei bilete
Categoria II – Standing 346 lei bilete
Categoria III 286 lei bilete
Categoria IV 256 lei bilete
Categoria V 226 lei bilete
Categoria VI – Standing 146 lei bilete
HotSeats 823 lei bilete