Acest eveniment a avut loc in data de 18 Dec 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 18 decembrie 2013, iubitorilor patinajului li se promite o seară de excepţie deoarece maeştrii gheţii, supranumiţi „Stelele Moscovei pe Gheaţă”, revin la Bucureşti pentru un spectacol de neuitat. Igor Bobrin – fondatorul companiei, Natalia Bestemyanova şi Andrey Bukin alături de alţi 32 de patinatori remarcabili vor patina la Sala Polivalentă, de la ora 17:00 şi de la ora 19:30.

Este a treia ora când talentaţii ruşi revin pe meleagurile noastre, iar show-ul se anunţă deja unul sold out, luând in considerare viteza cu care se vând biletele precum şi faptul că acest spectacol s-a desfăşurat cu casa închisă şi în anii precedenţi.

Câns spunem „Bolshoi”, spunem automat excelenţă datorită Teatrului Bolşoi de la Moscova, iar aceasta titulatură o primesc artiştii ruşi cei mai desăvârşiţi. În 1988 a avut loc primul turneu Bobrin Ice Teatre, iar spectacolele au primit o apreciere atât de mare din partea mass-media, încât presa din Paris i-au denumit Teatrul „Bolshoi on Ice”, primind ulterior numele de „Stelele Moscovei pe Gheaţă”.

Îi vom putea vedea patinând pe unii dintre cei mai buni patinatori din lume, aceştia deţinând titluri de campioni mondiali şi europeni la patinaj, toţi fiind oameni ai sportului şi participând la concursuri internaţionale de gen. Cuplul Igor Bobrin – Natalia Bestemyanova a primit în 1992 cea mai înaltă distincţie acordată de Uniunea Internaţională de Patinaj (ISU) – Trofeul Jacques Favart, pentru inovaţiile aduse dansului pe gheaţă.

Programul pregătit pentru acest an va include „Spărgătorul de Nuci” în prima parte şi o „Gală a Campionilor” în partea a doua, cu dansuri solo, de pereche si de grup. Pe un fundal semnat Ceaikovski, vom putea fi spectatorii unei frumoase poveşti de iarnă, iar costumele de epocă şi dansurile patinatorilor ruşi ne vor introduce într-o atmosferă de basm, parcă pregătindu-ne pentru Sărbătorile de iarnă ce bat la uşă.

Bilete Stelele Moscovei pe Gheaţă

Biletele pentru spectacolul Stelele Moscovei pe Gheaţă de la Sala Polivalentă din Bucureşti se pot achiziţiona la mai multe categorii de preţ, din reaţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro.

Categorie Preţ
VIP 200 lei cumpără bilete
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 75 lei cumpără bilete

Înainte de Bucureşti, „Stelele Moscovei pe Gheaţă” îi vor încânta pe braşoveni cu show-ul lor, în data de 17 decembrie la Patinoarul Olimpic. Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului naţional-cultural „Artă contra drog – 2013”, iniţiat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula” şi CIADO România în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Educaţiei Naţionale.