Cu mai puţin de două săptămâni înainte de începerea turneului naţional „Picat din lună”, Ştefan Bănică şi-a lansat cel de-al 16-lea album din carieră, în cadrul unui eveniment meet&greet în Librăria Cărtureşti Băneasa din Bucureşti, pe 13 octombrie 2017.

În cadrul evenimentului, Ştefan Bănică a făcut poze, a semnat albume şi a schimbat impresii cu fiecare fan care a participat la meet&greet. De asemenea, fanii au putut să achiziţioneze şi cel mai nou album al artistului, „Picat din lună”, pentru care Ştefan Bănică a pregătit şi un turneu de promovare cu acelaşi nume.

„Le mulțumesc tuturor celor care au fost astăzi alături de mine, în momentul lansării albumului «Picat din Luna» şi sper să vă placă piesele de pe acest nou material discografic, al şaisprezecelea din cariera mea. Şi abia aştept întâlnirile cu publicul din ţară, în cadrul turneului naţional «Picat din Luna», care promovează noul album si care va avea startul pe 23 octombrie. Ne vedem la Piteşti, Craiova, Timişoara, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Braşov, Alexandria, Constanţa, Galaţi, Bacău, Buzău”, declară Ştefan Bănică.

Materialul este alcătuit din 13 piese, printre care şi noul single al cântăreţului „Ea mi-a pus cătuşele”. Pe lângă piesele deja cunoscute publicului, „Mama”, „Gură, taci”, „Când nu vezi”, albumul „Picat din Lună” mai include şi un bonus track, „La masa mea” (Cabron feat. Ștefan Bănică), dar şi o colaborare inedită cu Delia.

Lansarea noului album „Picat din lună” – Foto: Dan Niculescu

Ştefan Bănică este unul dintre artiştii valoroşi ai României, având o carieră fructuoasă şi în domeniul muzical. Multe dintre melodiile pe care le-a lansat au devenit hituri şi au fost difuzate pe toate canalele media. Printre acestea se numără „Găseşte-mi loc în inima ta”, „Te iubesc, femeie”, „Veta”, „Toată lumea dansează”, „Cum am ajuns să te iubesc” şi „S-o facem lată”.

A susţinut mii de concerte în toată ţara, iar din 2002 nu a lipsit în niciun an de pe scena Sălii Palatului, unde susţine deja celebrele sale show-uri de Crăciun, cu casa închisă. De asemenea, Ştefan Bănică susţine, începând din 2010, concertul acustic „Te iubesc, femeie!”, la Circ & Variete Globus Bucureşti.

Bilete turneu Ştefan Bănică – „Picat din lună”

Biletele pentru concertele din turneul Ştefan Bănică – „Picat din lună”, din perioada 23 octombrie – 9 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Citeşte despre: , , ,