Acest eveniment a avut loc in data de 25 May 2012.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 25 mai 2012, de la ora 22:30, Son of Kick (LIVE), Charlie Dundeen, LMK & Sharky sunt invitaţi în Club Berlin din Bucureşti.

Son of Kick este recunoscut ca producător şi DJ, iar seturile lui live sunt extraordinare. Jonglând cu stilul acapella marca Method Man, fragmente semnate Violent Femmes şi producţii proprii, Son Of Kick reuşeşte de fiecare dată să rămână imprevizibil. Revine în Bucureşti pentru a doua oară în cadrul Wobble Project, un eveniment cu un aer mai sofisticat decât ediţiile precedente.

Charlie Dundeen, de aproape 6 ani se află printre muzici cu bass extrem şi se pare că a ajuns într-o nouă etapă a drumului. Vineri este ultima ocazie de a-l asculta sub acest pseundonim. Titulatura sa viitoare va fi Charlie Boy The Rabbit King.

LMK (Bobby) a început să producă dubstep în anul 2006. De-a lungul timpului a experimentat cu diferite tempo-uri şi stiluri, de la house până la drum and bass, LMK a reuşit să îşi definească propriul trademark sound care este o trecere grime dintre dubstep şi techno.

Sharky şi-a început activitatea de DJ în anul 2009. De atunci şi până în prezent a fost prezent în diverse cluburi din București, alături de artişti ca Dub FX, Russ Chimes, Krafty Kuts, Borgore, Modestep, Dubsidia, West D, Dj’s With Bad Haircuts, Oli Benet şi multi alții. Cel mai des abordează un amestec eclectic de moombahton/core, electro, fidget house, bassline, b-more, dubstep, juke şi drum and bass.

Preţul unui bilet de intrare este de 20 de lei.