Acest eveniment a avut loc in data de 26 Sep 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 26 septembrie 2015, de la ora 22:00, Solomun, Dennis Ferrer, Miguel Campbell şi Negru mixează la Sala Floreasca din Bucureşti, în cadrul unui eveniment The Mission.

Ne pregătim de încă o noapte şi o dimineaţă de neuitat cu head-ul DIYNAMIC MUSIC, Solomun, alături de care îşi fac de cap pentru prima dată la The Mission, Dennis Ferrer, DJ şi producător cu sufletul ancorat în rădăcinile house-ului, care ne-a oferit de-a lungul timpului anthem-uri ca „Hey Hey”, „Sandcastles” sau „Son of Raw” şi Miguel Campbell – un pionier al muzicii electronice, prezent în lumea „underground-ului” încă din anii ’90, în 2006 pornind propriul său label Outcross Records, iar în 2010 fiind cooptat în crew-ul Hot Creations. Suportul local ni-l va oferi Negru.

Biletele pentru petrecerea The Mission cu Solomun, Dennis Ferrer, Miguel Campbell şi Negru, de pe 26 septembrie 2015 la Sala Floreasca din Bucureşti, pot fi achiziţionate în avans de pe www.bilete.ro, la mai multe categorii de preţ în funcţie de perioada de achiziţie şi categorie.

Categorie Perioadă Preţ
Regular – e-ticket (print at home) în avans 45 lei
Regular – livrare curier în avans 50 lei
Regular la intrare 70 lei
VIP* în avans 100 lei
VIP* la intrare 150 lei

Biletele mai pot fi achiziţionate şi direct, din oficiile Poştei Române, magazinele Inmedia semnalizate „Bilete.ro”, magazinele Germanos, Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, sediul Bilete.ro (Calea Griviţei nr. 143, partener, în incinta Hotel Ibis).

Pentru bilete VIP şi rezervări la mese sunaţi la +40 733 627 846.

harta-sala-floreasca-bucuresti