Acest eveniment a avut loc in data de 5 Apr 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În weekend-ul 3-5 aprilie 2015, după două ediţii de succes, SOLE & SHAPE revine la Bucureşti. Pe parcursul celor 2 zile şi 2 nopţi, fosta fabrică Pionierul şi clubul Colectiv, vor fi locul de întâlnire al oamenilor creativi, pasionaţi de sneakersi, arte vizuale, muzicale şi cultură urbană.

Scopul evenimentului este să adune la un loc iubitorii de sneakerşi şi cultură urbană, aducând împreună cele mai bune branduri, shop-uri, colecţionari şi (re)sellers – locali şi internaţionali, oferind tuturor posibilitatea de a vinde, cumpăra şi de a face schimburi de sneakerşi, haine şi accesorii.

Program SOLE & SHAPE #3

Vineri, 3 aprilie 2015
Opening Party cu Yoon, ViLLAGE, Liar, Tomma Alistar (LIVE), Otherside (LIVE) la Colectiv – Intrare liberă

Sâmbătă, 4 aprilie 2015
SNEAKER EVENT la Fabrica Pionierul – 12:00 – 20:00 – Intrare liberă
UFe, Moonlight Breakfast (LIVE), Dex la Colectiv  – acces 25 lei

Duminică, 5 aprilie 2015
SNEAKER EVENT la Fabrica Pionierul – 12:00 – 20:00 – Intrare Liberă

Primele piese ale lui ViLLAGE, „Takeover” şi „Dive” (2012), au explodat peste noapte pe internet, ajungând rapid în atenţia celor de la BBC Radio 1 şi în planurile labelurilor majore care l-au contractat ca remixer pentru artişti ca Lily Allen, Sia sau Lana del Rey. În aceeaşi seară alături de ViLLAGE, pe scenă de la Colectiv urcă Liar, Tomma Alistar (LIVE), Otherside (LIVE) şi Yoon.

Sâmbătă, începând cu ora 12:00, între pereţii industriali ai fostei fabrici Pionierul, începe aventura pentru cei pasionaţi de sneakerşi şi streetwear – urban market-ul. Acesta include branduri, shop-uri, colecţionari şi (re)selleri – locali şi internaţionali – care vin cu cea mai bună selecţie de sneakers, haine și accesorii, noi și vintage, urban și contemporan, oferind tuturor vizitatorilor posibilitatea de a da un re-fresh propriei colecţii de haine, odată cu venirea primăverii.

Pe parcursul celor 2 zile de urban market, excursia în istoria pantofilor sport este completată de: o expoziţie de sneakerşi şi rachete de tenis vintage din perioada 1970 – 1995, o instalaţie specială făcută în colaborare cu artiştii de la Bucurie, live tattoing & graffiti/paiting, o expoziţie sneakers related (cu vânzare) cu lucrări făcute de artişti locali şi internaţionali, o zonă dedicată cu snacks & drinks, concursuri şi multe alte surprize.

În aceeaşi zi, începând cu ora 21:00, distracţia continuă la Colectiv, cu live act-ul celor de la Moonlight Breakfast, o trupă deja consacrată pentru sunetul original şi mixul urban de genuri Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz and Swin, într-un line-up completat perfect de Ufe şi Dex.

SOLE & SHAPE se încheie duminică la 20:00, după încă o zi de urban market în care vizitatorii au la dispoziţie alte 8 ore pentru a găsi şi cumpăra sneakerşii şi piesele perfecte pentru primăvară.