Conform analizei realizate de Mediaforest, Smiley ocupă locul 1 în topul celor mai difuzate piese la radiourile din România pe tot parcursul anului 2022, cu hit-ul său „Scumpă foc”, pe care îl interpretează alături de Juno. În plus, Smiley deține recordul de a fi singurul artist din România care are 8 piese în top 100 cele mai difuzate piese ale anului 2022.

Cu peste 5 milioane și jumătate de ascultători și o difuzare de 5412 de ori la radiourile românești, „Scumpă foc”, co-produsă de HaHaHa Production și Cat Music, continuă să fie o poveste de succes în industria muzicală din România. În plus, videoclipul piesei, care îi are în rolul principal pe Adelina Pestrițu, a reușit să strângă peste 18 milioane de vizualizări la doar 8 luni de la lansarea sa în timpul concertului de la Sala Polivalentă din București.

„Muzica este o poveste care nu se termină niciodată. Se naște atunci când o compui, prinde contur atunci când o înregistrezi și-i adaugi versuri și imagini și se împlinește continuu atunci când este ascultată, fredonată, căutată și difuzată. Sunt recunoscător tuturor celor care îmi ascultă muzica, radiourilor și celor din industria media și muzicală care îmi duc poveștile mai departe difuzându-le. Există atât de mulți artiști români mari, atâtea piese bune, atâtea povești de viață transmise prin muzică, atâtea suflete de alinat și stări de celebrat prin piese, încât nu pot să spun decât că am cea mai frumoasă meserie din lume și cei mai tari colegi!”, a declarat Smiley plin de recunoștință pentru succesul din 2022, dar și de planuri muzicale mari pentru 2023.

În afară de hitul său „Scumpă foc”, care a fost desemnat drept cea mai ascultată piesă a anului 2022 la radiourile din România, Smiley mai are încă 7 piese în TOP 100 al celor mai de succes piese din anul trecut, conform Mediaforest. Acest lucru îl face singurul artist din România care are atât de multe prezențe în top, adunând o audiență de peste 12 milioane de ascultători de radio.

Clasament Mediaforest
Clasament Mediaforest

Smiley este prezent în TOP 100 cele mai difuzate piese ale anului trecut cu o serie de hit-uri, precum „Purtat de vânt”, „Nu mai există dup-aia”, „Mai mult de-o viață”, „Doar vina ta” (în colaborare cu Andra), „Fii tot ce poți” (în colaborare cu Șatra B.E.N.Z) și chiar și „În lipsa mea” (piesa lansată acum 15 ani, în colaborare cu Uzzi). Aceste hit-uri îi asigură continuarea drumului său de succes început acum 20 de ani în industria muzicală din România.

„2023 se aude deja atât de bine, încât abia aștept să-l ascultăm împreună cu toții, indiferent în ce colț de lume am fi.”, anunță Smiley, nerăbdător pentru ceea ce urmează să lanseze și să producă în noul an.

Citeşte despre: , ,