Acest eveniment a avut loc in data de 1 Jun 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 1 iunie 2013, începând cu ora 22:00, Smiley va susţine alături de band-ul său un concert în Hard Rock Cafe din Bucureşti.

CONCURS: Câştigă o invitaţie la concertul Smiley!

iConcert.ro te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până vineri, 31 mai 2013, ora 14:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătorii sunt: Parodan Andreea şi Ruptasu Cezar Ştefan! Felicitări!


Smiley a debutat ca şi solist al trupei Simplu, însă în ultimii ani cariera sa solo l-a transformat într-unul dintre cei mai iubiţi artişti autohtoni. Piese ca „În lipsa mea”, „Am bani de dat” sau „Preocupat de gura ta” au ocupat poziţii fruntaşe în topurile muzicale, iar Smiley a dovedit că este un artist complex.

Bilete Smiley în Hard Rock Cafe

Biletele pentru concertul Smiley se pot achiziţiona online pe www.iabilet.ro la preţurile de 50 de lei în picioare şi 70 de lei cu loc la masă sau din Hard Rock Cafe la preţurile de 60 de lei în picioare şi 80 de lei cu loc la masă.

Plata pentru biletele achiziţionate online de pe www.iabilet.ro se poate face:

– cu cardul sau cu Paypal, iar biletele sunt trimise pe e-mail. Posesorul biletelor le va putea printa sau se va putea prezenta direct la locaţia cu smartphone-ul la intrare.

– ramburs (Fan Curier) sau prin Ordin de Plată. Cei care aleg aceaste modalităţi de plată trebuie să sune la 021 209 56 72 (Luni – Vineri, 09-18:00).