Acest eveniment a avut loc in data de 1 May 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 1 mai 2015, de la ora 22:00, Skrillex, micul rege al dubstep-ului american, vine pentru prima dată în România, în cadrul unui evenimentul organizat de 1 mai, în cortul The Mission de pe plaja Enigma din Mamaia Nord. Line-up-ul va fi completat de Gojira & Planet H şi proiectul Bass Turbat.

Sonny Moore, pe numele său real, în vârstă de 27 de ani este cel care a redefinit dubstep-ul, modelându-l într-un stil personal, în care a inclus de la dub, drum-and-bass şi speed garage până la techno.

Debutul carierei solo a fost reprezentat de piesa „My Name is Skrillex”, urmând celebrul „Scary Monsters and Nice Sprites”, ştiut în rândul cunoscătorilor de EDM (Electronic Music Dance), iar apoi „More Monsters and Sprites”.

În noiembrie 2011, Skrillex a fost nominalizat la 5 premii Grammy, incluzând o nominalizare pentru „Best New Artist”, fiind premiat pentru „Best Dance/Electronica Album”, „Best Dance Recording” şi „Best Remixed Recording, Non-Classical”, în acelaşi an fiind numit de către MTV artistul Electronic Dance Music al anului.

Cunoscut pentru cele şase premii Grammy, producţii pentru artişti precum Lady Gaga, La Roux şi Bruno Mars, headliner-ul a peste 300 de show-uri anuale, DJ, cântăreţ şi compozitor, Skrillex are peste 10 milioane de single-uri vândute în întreaga lume.

Bilete Skrillex pe plaja Enigma din Mamaia

Biletele pentru show-ul lui Skrillex, ce va avea loc pe 1 mai 2015 la Mamaia, sunt disponibile în reţeaua Bilete.ro şi online pe www.bilete.ro. Preţul biletelor în presale (500 bilete) este de 45 lei, iar după epuizare vor costa 60 lei. La intrare preţul unui bilet va fi de 70 lei.

Biletele pot fi achiziţionate şi de la Inmedio, Germanos, Oficile Poştei Române semnalizate “Bilete.ro”), Metrou Unirii 1, sediul Bilete.ro (Calea Griviţei nr. 143, parter, în incinta Hotel Ibis).

Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

Harta Skrillex la Enigma Beach din Mamaia Nord
Harta Skrillex la Enigma Beach din Mamaia Nord