Acest eveniment a avut loc in data de 11 Jun 2011.
Vezi alte evenimente cu , .

Sâmbătă, 11 iunie 2011, de la ora 23:00, Shlomi Aber mixeaza live la Craiova în parcarea hypermarketului Real, în cea mai mare sferă de proiecţie din lume. Show-ul va fi deschis de Raoul Russu.

Proiecţiile spectaculoase 360°x240°, diametrul impresionant de 25 m şi suprafaţade redare audio video de peste 1200mp sunt doar câteva dintre elementele principale ale celei mai mari sfere din lume, care va fi prezentă timp de două zile la Craiova.

Astfel, craiovenii vor avea parte de experienţe greu de uitat, iar efectul captivantal sferei le va oferi o serie de momente care redau senzaţiile vizuale şi auditive la intensitate maximă. Toate acestea contribuie la capacitatea excepţională deproiecţie a sferei, care depăşeşte cu mult cea a unui cinematograf IMAX, iar proiecţiile exterioare vor putea fi văzute de la o distanţă de câţiva kilometri şi vorcrea un veritabil spectacol de lumini şi imagini video.

Accesul la eveniment se va face pe baza invitaţiilor ce vor putea fi achiziţionate la intrare. Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.