În weekend-ul 18-20 august 2017, se desfăşoară cea de-a treia ediţie a festivalului Servus Transilvania Fest, în valea lui Otto Wagner, la 2 kilometri de comuna Biertan, din judeţul Sibiu. Persefone, Dirty Shift şi Kempes se numără printre artiştii care alcătuiesc line-up-ul evenimentului.

Festivalul este dedicat tuturor iubitorilor de rock, cultură tradiţională şi mâncare organică. Evenimentul cuprinde un concurs jurizat pentru trupe de tip newcomer şi peste 15 trupe care vor cânta în concert. Programul complet al evenimentului va fi anunţat în curând.

Program Servus Transilvania Fest 2017

Persefone
POEM
Dirty Shirt
Kempes
dordeduh
Indian Fall
Still Awake
For The Wicked
First Division
Iron Maidnem
BadBlood
Avator
Scorn
onenightstand
Still Crazy

Ediţia din acest an are la bază trei arii: cea artistică, cea artizanală şi cea turistică, iar scopul final este experienţa unui festival unic, plin de diversitate. Pe lângă concertele live, se pregăteşte o gamă variată de preparate bio şi de produse hand-made.

Astfel, va fi organizat un târg de preparate organice şi produse originare, făcute de mână, care va reuni peste 20 de producători şi artizani din regiune. Aceştia vor fi pregătiţi să ofere publicului preparate gustoase, precum şi o gamă largă de articole confecţionate de mână din pâslă, lână, lemn, sticlă, ceramică, metal, împletite, brodate sau pictate cu motive tradiţionale.

În cadrul Servus Transilvania Fest #3 va fi organizat şi un concurs dedicat tuturor trupelor care abia s-au lansat pe piaţa muzicală, sub numele de Newcomer Band Contest. Premiile acestei competiţii vor fi înmânate de o legendă vie a rock-ului românesc, Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Abonamente şi bilete Servus Transilvania Fest 2017

Abonamentele şi biletele pentru Servus Transilvania Fest, ce are loc la Biertan, judeţul Sibiu, în perioada 18-20 august 2017, se pot achiziţiona din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro.

Categorie Preţ Early Bird Preţ  reducere 7-13 ani Preţ normal
Abonament 90 lei 50 lei -  bilete
Bilet 1 zi - - 25 lei bilete