Sâmbătă, 14 august 2010, Serj Tankian va concerta la ARTmania Festival ce va avea loc în Piaţa Mare din Sibiu.

Serj Tankian este unul dintre cei mai neconvenționali frontmeni ai rock-ului şi solistul trupei System Of A Down, dar concertul de la ARTmania Festival face parte din primul său turneu solo, Elect The Dead.

Compoziția mini-orchestrei alături de care va apărea pe scenă este formată din patru viori, patru violoncele și două cornuri franceze, fiind similară celei cu care s-a prezentat recent la festivalul german Rock Am Ring.

Proiectul de a aduce “Elect The Dead Symphony” la viață l-a încurajat pe Tankian să-și demonstreze noile abilități atât pe cel de-al doilea album solo, o simfonie de influență jazz/clasică pentru orchestră care urmează să fie lansat în această vară, cât și într-un musical inspirat de tragedia greacă antică.

“Cu “Elect The Dead” cerul este limita. Nu există bariere între mine și ascultători pe acest album. Este mai direct. E eliberator pentru că toate alegerile sunt ale mele. Prin acest album tot succesul sau tot eșecul îmi aparține. M-a făcut să realizez că am o viață extraordinară și că reușesc să-mi transform o grămadă de vise în realitate“, afirmă Serj Tankian.

Cumpara bilet

Preţuri bilete ArtMania în funcţie de perioada de achiziţie:

În perioada 1-31 mai 80 RON pe zi și 140 RON pentru abonamente.
În perioada 1 iunie – 12 august: 90 RON pe zi și 160 pentru abonamente.
În perioada 13-15 august: 110 RON pe zi și 180 RON pentru abonamente.