Serenity, Beyond the Existence, Lachrymose, Velian vor susţine concerte la Maximum Rock Festival 2016. Acestea se alătură trupelor deja confirmate: Moonspell, Kamelot, In Mourning, Votum, Tiarra, E-an-na, Arsea, Anuryzm şi Burning Rome. Festivalul se va desfăşura în perioada 14-15 octombrie 2016 la Arenele Romane din Bucureşti.

Înfiinţată în 2001, Serenity este o trupă de simfonic power metal, care şi-a început activitatea în 2004. Muzica austriecilor este inspirată de evenimente şi personalităţi istorice precum: Sir Francis Drake, Marco Polo, Galileo, Beethoven sau Napoleon. Formaţia a lansat, până în prezent, 5 albume de studio. „Codex Atlanticus” este cel mai nou material discografic, lansat în 2016. De-a lungul timpului, trupa a concertat alături de: Morgana Lefay, Sacred Steel, Threshold, Machine Men sau Kamelot.

Beyond The Existence, trupă de atmosferic death metal, a fost fondată în 2012 de solistul Ikaros Poimenidis. De-a lungul timpului, formaţia a încercat mai multe stiluri: de la melodic death metal, thrash metal până la progresiv metal şi a capătat recunoaştere în mai multe ţări: SUA, Brazilia, Japonia, Bulgaria sau România.  Albumul de debut, „Silent Mourning” a fost lansat în 2016. „Thoughts Through the Imagination”, al doilea material discografic urmează să fie înregistrat de membrii trupei.

Înfiinţată în 2013, Lachrymose este o trupă de metal, iar până în prezent are la activ albumul de debut „Carpe Noctum” (2015), care aparţine genului dark melodic doom metal. În prezent, formaţia se află în turneul de promovare a materialului, în cadrul căruia va participa şi la Maximum Rock Festival.

Cu un stil care îmbină power metal cu melodic death metal, cu un iz gotic, Velian este o trupă care îşi are rădăcinile în Bulgaria, fiind cunoscută pe scena underground. Trupa a mai concertat în ţara noastră cu ocazia festivalului Metalhead Meeting 2016.

Bilete Maximum Rock Festival 2016

Biletele pentru Maximum Rock Festival 2016, care va avea loc în perioada 14-15 octombrie la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi cumpărate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Preţ promo 150 Preţ normal Preţ în perioada festivalului
Abonamente 99 lei 115 lei 135 lei cumpără bilete

Maximum Rock Festival este un eveniment organizat de Promusic Events şi Maximum Rock.