Acest eveniment a avut loc in data de 25 Sep 2011.
Vezi alte evenimente cu , , , , .

În perioada 23-25 septembrie 2011 la Valea Călugărească are loc Festivalul Vinului 2011. Muzică tradiţională românească, mâncare bună şi un vin pe cinste de vineri până duminică la Sărbătoarea Vinului 2011 de la Valea Călugărească.

Program Sărbătoarea Vinului 2011

Vineri, 23 septembrie 2011

Dana Mares
Emilia Ghinescu
Nicu Paleru

Sâmbătă, 24 septembrie 2011

Ana Maria Patrascioiu
Fuego
Iulian Nicolescu
Bianca Patrascioiu
Gabriel Dorobanţu

Duminică, 25 septembrie 2011

Petrica Mitu Stoian
Alin Baicoianu
Iulian şi Costin Ghinea
Honey şi Raul

Sâmbătă şi duminică vor înviora atmosfera ansamblurile folclorice Periniţa (grupul Consiliului Judeţean Prahova), Strugurelul (Valea Călugărească), Brauletul (Valcaneşti) şi Domniţele (Costeşti, judeţul Valcea).

Vineri, în prima zi a festivalului, la sediul ICDVV Valea Călugăreasca va avea loc o prezentare, făcută de directorul institutului, Aurelia Tudorache, urmată de o degustare a vinurilor din podgoria Dealu Mare.

În cadrul celei de-a doua zile a „Sarbatorii Vinului”, producatorii se vor înscrie în cursa pentru desemnarea celui mai bun vin, care va fi ales în urma unui concurs de vinuri, prezidat de dr. ing. Petre Badea, renumit specialist în oenologie.

În toate cele trei zile ale festivalului, meşteri olari din zona Horezu vor executa vase de ceramică, sub privirile vizitatorilor prezenţi la Sărbătoarea Vinului, evenimentul urmând să se încheie, duminică, la ora 22:00, cu un foc de artificii.

Accesul la evenimente este liber.

Foto: www.perinitacjp.ucoz.com