Vineri, 1 decembrie 2017, de la ora 20:00, trupa Subcarpaţi se aniversează de Ziua Naţională printr-un concert, în cortul încălzit de la Arenele Romane din Bucureşti.

Program Sărbătoarea Subcarpaţi

20:00 – acces
20:00 – Warmup
21:00 – 21:40 -Special Guest
22:00 – Subcarpaţi

Subcarpaţi a luat fiinţă în 2010, la iniţiativa lui MC Bean (Alexe Marius Andrei), solistul Şuie Paparude. Stilul muzical adoptat este un mix exploziv între folclorul tradiţional românesc şi ritmurile de astăzi: trip hop, dancehall, dubstep. Proiectul muzical Subcarpaţi a însemnat colaborări cu mai mulţi artişti: Omu’ Gnom, DJ Limun din Timișoara, Mara și Dragonu de la Specii, VJ Andri, DJ Power Pe Vinil, Argatu’.

Până în prezent, trupa a lansat patru albume de studio, cel mai recent material a fost „Statele Unite ale Balcanilor”, lansat în 2016.

„Rabdă Inimă”, „Frunzuliţă, iarbă deasă”, „Balada Românului” şi „Rege pe deal” sunt printre cele mai apreciate piese Subcarpaţi.

Bilete Subcarpaţi la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Subcarpaţi îl susţine pe 1 decembrie 2017 la Arenele Romane din Bucureşti, în cort încălzit, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online pe www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie:

Categorie Preţ Early Bird Preţ Presale Preţ Normal
Acces general 49 lei 55 lei 60 lei bilete
  • Early Bird – primele 200 de bilete,
  • Presale – următoarele bilete

Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS. Se va putea fuma doar în locurile special amenajate.

Este interzis în zona de concert accesul cu: arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi şi alimente din exterior, materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gatit de orice fel, umbrele (concertul are loc în cort încălzit), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale. De asemenea, organizatorii roagă să lăsaţi animalele de companie acasă. Nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare.

Vânzarea de produse se face pe bază de jetoane care pot fi cumpărăte din zonele special amenajate.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Odată intraţi în incinta Arenelor Romane, nu puteţi părăsi locaţia decât în caz de urgenţă. În caz contrar va trebui să cumpăraţi un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani NU este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt insoţiţi de cel puţin unul dintre părinţi, la rândul său posesor al unui bilet valid. Vă recomandăm să aduceţi căşti speciale pentru protecţia auzului copilului.

Minorilor cu vârsta sub 14 ani li se va permite accesul doar dacă sunt însoţiţi de un adult şi ambii sunt posesori ai unor bilete valide.

Concertul Sărbătoarea Subcarpaţi de la Arenele Romane din Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.