Acest eveniment a avut loc in data de 14 Apr 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sămbătă, 14 aprilie 2018, de la ora 21:00, Subcarpaţi şi familiile Culese din Cartier alături de Frații Grime, Cred Că Sunt Extraterestru, Fantome, Basska și Celula de Criză se adună la Arenele Romane din Bucureşti pentru concertul „Sărbătoarea Primăverii”. 

Culese din Cartier îmbracă Arenele Romane în flori şi dau startul unei noi tradiţii, împreună cu „flăcăi, mândre, fciori şi feati”, pentru a sărbători cu cântec renaşterea naturii.

Subcarpaţi a luat fiinţă în 2010 la iniţiativa lui MC Bean, solistul trupei Şuie Paparude, aceştia punând accent pe tot ce înseamnă tradiţional românesc. Stilul muzical ce îi defineşte este hip-hop, electro, muzică populară şi muzică underground. Până în prezent, trupa a lansat patru albume de studio, iar cel mai recent material este „Statele Unite ale Balcanilor” (2016).

Fraţii Grime este un proiect din zona underground alternativă. Stilul lor este o combinaţie de cuvinte între Fraţii Grimm şi muzica grime, un rap mai rapid, undeva în jurul a 140 BPM, fiind uneori mai dinamic şi agresiv decât rap-ul obişnuit. Trupa este alcătuită din Vali Umbră şi Power pe Vinil, cunoscuţi din trupa Subcarpaţi. Cele mai cunoscute piese ale lor sunt „Locomotiva” feat. Bean MC, „Oamenii mei”, „Sound System” şi „Să plouă”.

Cred Că Sunt Extraterestru este „o trupă de muzică inteligentă românească”, după cum o descrie Afo, iniţiatorul formaţiei. Proiectul a pornit în 2015, în studioul Baba Novac, unde înregistrează Subcarpaţi, Argatu’, Fraţii Grime şi Fantome. Grupul este alcătuit din AFO/Emil Teleagă (vocal), Cristi Anca/Americanu’ (chitară), Power pe Vinil şi Dan Alexandru/Crețu’ (synthuri). Stilul muzical este o fuziune între rap tradițional cu diverse elemente de rock alternativ, electro, funk și rock psihedelic. Printre cele mai cunoscute piese ale lor sunt „Start Rec” și „Floare de Maidan”.

Proiectul Fantome a fost este alcătuit din producătorii Vlad și Bogdan şi abordează o direcție lăutărească urbană și nostalgică a stilului folcloric.

Basska s-a înființat în 2013 şi îmbină o serie de stiluri muzicale precum rap, reggae și ska. În 2015 au lansat clipul piesei „Funked up”, care a atras atenția mai multor organizatori de evenimente. Au avut ocazia să cânte la Spirit of Burgas, imediat după concertul lui Robbie Williams, și au fost primiți foarte bine de către publicul bulgar. Trupa este compusă din Theo „Vapor” (voce), Adelin Dragu (percuție), Mihai Pară (tobe), Ahilleas Pitoulias (saxofon), Sarmis Dumitrescu (chitară) și Sorin Persanu’ (keys „n” stuff).

Celula de Criză este cel mai nou proiect lansat sub egida Culese din Cartier. Trupa îi are în componență pe Faust, Fănescu și Zicu.

Bilete Sărbătoarea Primăverii de la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Sărbătoarea Primăverii de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 14 aprilie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Entertix dar și online de pe www.entertix.ro şi www.blt.ro.

Categorie Preţ
Acces General 49 lei bilete

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!

Concertul Sărbătoarea Primăverii de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către The Fresh.