Acest eveniment a avut loc in data de 2 Aug 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 2 august 2013, începând cu ora 20:00, în Sun Sensation Beach Club din Bucureşti se continuă seria petrecerilor de pe acoperiş cu Santé şi Frank Lorber. Line up-ul va fi întregit de Pagal, Gully, Alin Stoica şi Zece.

Germanul Philipp Maier aka Santé, vine pentru prima dată în România, iar orice clubber împătimit cunoaşte cel puţin o producţie a sa, datorită faptului că mulţi DJi îi folosesc piesele în mod repetat. Santé este totodată un obişnuit al cluburilor Weekend, Watergate, Violet Berlin, Robert Johnson, Fabric London, cat si festivalurilor Sonar Barcelona sau Winter Music Conference Miami.

Un producător recunoscut, Santé a scos cele mai notabile release-uri în cadrul respectatelor label-uri Desolat şi Cocoon. În acest an, Philipp este rezident în cadrul faimosului Club Sankeys Ibiza.

Frank Lorber, a reprezentat in ultimii 20 de ani o parte integrală a muzicii underground din Frankfurt. De altfel, germanul a devenit cunoscut printr-o rezidenţă în clubul Omen din acelaşi oraş, după care ani la rând a devenit un obişnuit al marilor festivaluri precum I Love Techno, Love Music Festival sau Mysteryland.

Împreună, duo-ul german, Santé şi Frank Lorber au lansat recent un EP din 3 piese plus un bonus track sub label-ul Cocoon, intitulat „Resistance”.