Trupa de heavy metal, Samael este cea mai nouă confirmare pentru ediţia din acest an a festivalului Maximum Rock ce va avea loc în perioada 25-26 octombrie 2013 la Turbohalle din Bucureşti. Samael se alătură astfel line-up-ului ce îi mai cuprinde printre alţii pe: My Dying Bride, Evile şi Leaves’ Eyes.

Formaţia a pornit cu dorinţa de a cuceri lumea prin muzică, iar după o carieră de peste 25 de ani trupa este aproape de a-şi fi atins ţelul. „Când am început, motto-ul nostru era acesta: cucereşte lumea prin muzică! Ţelul a fost mereu acela. Voiam şi vrem să fim cei mai buni, să facem muzica agresivă şi curajoasă şi să compunem cele mai al naibii de bune piese„, a declarat Vorphalack, solistul Samael, într-un interviu.

Stilul trupei a cunoscut mai multe modificări: industrial metal (mijlocul anilor ’90), black metal sau diferite stiluri de post black metal, iar până în prezent au lansat nouă albume de studio.

O trupă deja cunoscută publicului român

Primul album „Worship Him” a fost scos în anul 1991, reacţia publicului şi a criticilor fiind una favorbilă şi încurajatoare, din acel moment trupa Samael a devenit una dintre preferatele industriei metal din Europa, fiind invitată să participe la numeroase festivaluri, oferind prestaţii live spectaculoase.

Samael este una dintre cele mai iubite formaţii de către români, care i-au primit cu braţele deschise pe elveţieni de mai multe ori. 2013 aduce un nou prilej de bucurie pentru fanii trupei, care vor putea să-şi vadă idolii live, pentru prima dată în Bucureşti, în cadrul ediţiei de anul acesta a Maximum Rock Festival.

Până în prezent la Maximum Rock Festival au fost confirmate nume ca: My Dying Bride, Leaves’ Eyes, The 69 Eyes pe data de 26 octombrie, iar pe 25 octombrie vor urca pe scenă Atrocity, Evile şi Samael.

Bilete şi abonamente Maximum Rock Festival 2013

Biletele şi abonamentele pentru Maximum Rock Festival 2013 se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Bilete pentru o singură zi:
90 lei până la data de 30 septembrie cumpără bilet
100 lei în perioada 1-24 octombrie cumpără bilet
115 lei pentru ziua de 25 octombrie cumpără bilet
125 lei pentru ziua de 26 octombrie cumpără bilet
Abonamente:
145 lei până la data de 31 august cumpără abonament
160 lei în perioada 1-30 septembrie cumpără abonament
175 lei în perioada 1-24 octombrie cumpără abonament
200 lei în perioada 25-26 octombrie cumpără abonament

Primele 100 de bilete/abonamente achiziţionate participă la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet cu formaţiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity, Leaves’ Eyes, Evile, Samael etc. Pentru aceasta cei interesaţi trebuie să trimită un email la festival[@]maximumrock[.]ro (subiect: Meet and greet MRF) în care, pe lângă numele complet, codul de bare al biletului şi data achiziţiei, trebuie să numească şi formaţia la care doreşte să participe la meet & greet.

Maximum Rock Festival este organizat de Promusic Events (producător Nelu Brînduşan) şi Xlab Solutions.