În perioada 5-7 iulie 2024, se va desfășura cea de-a patra ediție a festivalului SAGA la Romaero Băneasa din București. SAGA Festival va aduna și în acest an, numeroși artiști internaționali și locali, printre care Nicki Minaj, Rita Ora, Tyla, Hardwell, Armin Van Buuren, ARTBAT, Dennis Lloyd, James Hype, Loreen și mulți alții.

SAGA revine cu un concept deja consacrat, ce constă într-un mix de muzică electronică și muzică urbană, trap și hip-hop și o producție audio-vizuală grandioasă, experiențe imersive și scenele spectaculoase, care vor asigura distracția festivalierilor pe tot parcursul celor trei zile.

După ce a umplut stadioane din toate colțurile lumii, Nicki Minaj adaugă SAGA Festival 2024 pe lista de show-uri din acest an, promițând o experiență de neuitat pentru fani și marchează o premieră în Europa de Est în cadrul celebrului turneu mondial „Pink Friday 2 World Tour”.

Printre cei mai așteptați artiști din această ediție se numără și Rita Ora, Hardwell și Tyla. Hardwell, renumit pentru hiturile sale care au dominat topurile muzicale și pentru show-urile live electrizante, va aduce la SAGA cele mai noi producții și remixuri, promițând o experiență de neuitat. Rita Ora, cu vocea sa inconfundabilă și prezența scenică captivantă, va interpreta atât cele mai populare hit-uri, cât și piese de pe noul său album. De asemenea, Tyla, tânăra artistă în vârstă de 22 de ani, care a cucerit lumea cu hitul „Water” și a devenit virală pe TikTok, va urca pe mainstage-ul de la Romaero, completând lineup-ul.

Pe lângă scena principală, unde vor performa DJ si artiști internaționali, participanții la festival vor avea la dispoziție încă cinci scene secundare, cu muzică techno, house și trap. Ca și în anii precedenți, va exista și o scenă specială în interiorul unui avion, al cărei line-up este încă secret.

Line-up SAGA Festival 2024

Programul pentru cele 3 zile de festival este încă incomplet, noi artiști vor fi anunțați în curând.

Vineri, 5 iulie 2024

Rita Ora, Hardwell, Deborah De Luca, I Hate Models, Ida Engberg, Loco Dice, Loreen, Mau P, Sickick, Syreeta, Will Sparks + mulți alții

Sâmbătă, 6 iulie 2024

Raye, James HYPE, ARTBAT, Claptone, Hitty, Indira Paganotto, Lp Giobbi, Miss Monique, Patrick Mason, Wade + mulți alții

Duminică, 7 iulie 2024

Nicki Minaj, Tyla, Armin Van Buuren, Dennis Lloyd, Dyen, Mahony, Mind Against, Nico Moreno, Paco Osuna + mulți alții

Bilete la SAGA Festival 2024

Abonamentele pentru cea de-a patra ediție a festivalului SAGA, ce va avea loc în perioada 5-7 iulie 2024, la Romaero din București, pot fi achiziționate online de pe www.sagafestival.com și www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preț, în funcție de tipul de acces și perioada de achiziție, începând cu 522 lei (General Acces) și 880 lei (VIP).

Pentru persoanele care au sub vârsta de 21 de ani, a fost concepută o categorie specială (UNDER 21), ce oferă 3 zile de acces la festival, la prețul de numai 412,50 lei.

Festivalul SAGA este organizat de ALDA.