Route68 Summerfest 2013 mută Vama … pe Valea Mureşului şi vine astfel cu o alternativă la fel de bună pentru cei care ar face o excursie până la Vama Veche, dar pentru parcă „nici Vama nu mai e ce a fost”. Deja printre cele mai cunoscute festivaluri de muzică din vestul României, Route68 Summerfest ne invită pe 26 şi 27 iulie 2013 la Gurasada Park, în judeţul Hunedoara şi ne promite, în loc de mare, valuri de bere.

Află mai multe detalii despre Route68 Summerfest 2013!

Şi dacă tot se numeşte festival de muzică, pe înserate o să ai ocazia să petreci alături de Vama, Alternosfera, Şuie Paparude, Coma, E.M.I.L., El Negro, The Rock, The Case şi mulţi alţii.

Cu siguranţă nu o să ai cum să te plictiseşti la Gurasada Park, cel mai mare parc de aventuri, escaladă şi ciclism din vestul ţării, deoarece organizatorii au pregătit activităţi care mai de care mai distractive: de la tiroliană, escaladă, lasertag, zorbing, dirt park pentru biciclete şi tir cu arcul până la camping cu hamace şi terase bine aprovizionate cu hamsii, tequila şi bere cât mai rece, la un modic preţ de 3,5 lei draftul.

Până acum, Festivalul Route68 a găzduit până acum două ediţii care s-au bucurat de un succes enorm, pe scena lor urcând nume ca Viţa de Vie, Guess Who, Alternosfera, Echo, Luna Amară, Ţapinarii, Paraziţii şi mulţi altii.

Bilete şi abonamente Route 68Summerfest 2013

Biletele şi abonamentele pentru Route68 Summerfest 2013 pot fi achiziţionate de pe www.myticket.ro şi din reţeaua MyTicket.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Bilete pentru o zi 35 lei
Abonamente pentru două zile (având camparea inclusă) 50 lei