UPDATE 10.07.2014: Din motive obiective, DJs from Mars nu mai pot ajunge la evenimentul de la Mamaia, anunţă organizatorii.

Roger Sanchez, Adventure Club, Ernesto Ferreyra, DJs from Mars şi Greeg & Onuc sunt artiştii care vor urca pe scena Life in Color, ce va avea loc pe 12 iulie 2014 pe Plaja Loft din Mamaia. Biletele pentru evenimentul care face parte din turneul „UNLEASH!” a celei mai mari petreceri cu vopsea din lume pot fi achiziţionate la un preţ redus până pe 15 mai.

INTERVIU: Roger Sanchez – “Aştept cu nerăbdare să îmi văd toţi fanii din România”

Roger Sanchez este un nume cu rezonanţă în industria muzicii electronice mondiale. Artistul din New York este considerat „DJ-ul DJ-ilor”, are la activ un premiu Grammy pentru remix-ul piesei „Hella Good” de la No Doubt. Stilul său muzical a fost întotdeauna influenţat de mediul divers în care a crescut, în sound-ul său regăsindu-se ritmuri de salsa, blues, soul, disco, rock sau hip-hop. De-a lungul timpului a făcut remixuri pentru artişti ca: Kylie Minogue, Daft Punk, Madonna, The Police sau Maroon 5, iar emisiunea sa săptâmânală are peste 15 milioane de ascultători. Roger Sanchez nu este nici de departe la prima prezenţă în România, el mixand la Liberty Parade, B’ESTFEST şi nu numai.

Adventure Club, adică Christian Srigley şi Leighton James şi-au început călătoria muzicală în 2010 şi de atunci au cucerit fanii muzicii electronice din toată lumea. EP-ul lor de debut „Calling All Heroes” a ajuns pe primul loc în topul iTunes Dance Album din SUA și Canada, fiind urmat de o mulţime de lansari de suuces şi de show-uri surprinzătoare. Mix-urile lor de dubstep cu voci speciale i-au dus pe scenele unor festivaluri ca: Lollapalooza, Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival şi Zoo Electric.

Ernesto Ferreyra s-a alăturat de curând familiei Cadenza, alături de care a fost prezent de mai multe ori în ţara noastră. A debutat ca şi DJ de radio la doar 14 ani, pasiunea sa pentru muzică fiind în permanenţă o forţă majoră în viaţa sa. Ernesto îşi defineşte sound-ul ca fiind un amestec de groove latin cu minimalism nordic.

Duoul italian Djs From Mars are o carieră de mai bine de 10 ani. Cei doi au remixat a pieselor unor artişti ca: Sean Paul, Pitbull, Sophie Ellis Bextor, Ciara, Coolio sau Ennio Morricone. În acelaşi timp, piesele lor au fost incluse în setlist-urile unor muzicieni ca David Guetta, Chuckie, Carl Cox sau Bob Sinclair.

Greeg şi Onuc sunt doi DJ români ale căror mixuri au încântat participanţii unor show-uri ca Sensation The Ocean of White sau Swedish House Mafia. Cei doi DJ de la Pro FM vor da startul Life în Color, începând cu ora 22:00.

Bilete Life in Color în România

Biletele pentru primul eveniment Life in Color în România pot fi cumpărate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro. Biletele pot fi achizitionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Bucureşti, str. Polonă nr. 15.

Categorie Perioada Preţ
Regular 15 aprilie – 15 mai 80 lei cumpără bilete
Regular 16 mai – 11 iulie 100 lei cumpără bilete
Regular 12 iulie 130 lei cumpără bilete
Masa VIP - 500 lei cumpără bilete