A treia ediţie a festivalului Rockstadt Extreme Fest, singurul festival de metal extrem de la noi din ţară, se va desfăşura în perioada 12-15 august 2015, în aceeaşi locaţie: terenul de Biatlon de la Râşnov, Judeţul Braşov. Primele nume confirmate sunt: Enisferum, Suicidal Angels şi Harakiri for the Sky.

RECENZIE: Rockstadt Extreme Fest 2014 – patru zile de festival pe sufletul metaliştilor adevăraţi

Enisferum este o trupă de folk metal orginară din Helsinki formată în 1995, iar până în prezent activitatea lor discografică cuprinde 15 materiale, fiind în acest moment vârful de lance al scenei folk metal internaţionale. Concertul pe care trupa îl va susţine la Râşnov în cadrul Rockstadt Extreme Fest face parte din turneul lor de promovare al celui mai recent album, trupa aniversând totodată 20 de ani de activitate muzicală.

Suicidal Angels, trupa grecească de thrash metal nu este străină publicului român, însă, de la ultima apariţie în România, formaţia şi-a consolidat poziţia pe scena internaţională, în acest moment grecii fiind consideraţi lideri ai noul val de thrash metal.

Harakiri for the Sky, trupă originară din Austria, este considerată în momentul actual emblemă a scenei de black metal underground, prestaţia lor atrăgând atenţia unor festivaluri importante de gen.

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2015

Accesul la festival se va face exclusiv pe bază de abonament, acestea fiind puse în vânzare pe 10 septembrie 2014, în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, iar preţul abonamentului va varia în funcţie de perioada de achiziţie:

Perioada Preţ
10 septembrie – 11 octombrie 2014 100 lei cumpără abonament
12 octombrie 2014 – 15 februarie 2015 130 lei cumpără abonament
16 februarie – 12 iulie 2015 160 lei cumpără abonament
13 iulie 2015 şi pe durata festivalului 200 lei cumpără abonament
Categoria VIP Backstage – Meet & Greet cu artiştii 300 lei cumpără abonament

Rockstadt Extreme Fest îşi propune şi pentru ediţia 2015 să aducă publicului român nume mari ale scenei de metal extrem internaţional, pe parcursul celor 4 zile de festival, spectatorii având acces în continuare la o lista completă de activităţi menite să ofere una din cele mai prietenoase şi complete experienţe open air din România.