Acest eveniment a avut loc in data de 13 Feb 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 13 februarie 2015, de la ora 22:00, The Fresh prezintă Rob Garza – Thievery Corporation DJ Set în Club Eden din Bucureşti. Line-up-ul va fi completat de Khidja, UFe şi Zicu.

CONCURS: Câştigă invitaţii la party-ul cu Rob Garza

Completează formularul de mai jos până vineri, 13 februarie 2015, ora 12:00, şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Berbec Ramona-Cristina şi Alina Niţulescu. Felicitări!


Legendarul producător din spatele fenomenului muzical Thievery Corporation, care a scris istorie în domeniul muzicii electronice internaţionale, va veni la Bucureşti cu un DJ set extrem de apetisant.

Jumătate a trupei Thievery Corporation, Rob Garza este un fin cunoscător al stilurilor muzicale multiple, de la trip hop, reggae sau bossa nova la electronica, new wave sau dance, precum şi un călător fascinat de ritmurile culturilor diverse pe care le-a cunoscut. Cu o activitate artistică intensă, Rob Garza bucură publicul de prin toate colţurile lumii cu DJ seturi, apariţii live, remixuri şi compoziţii de marcă. Cea mai recentă abordare muzicală a sa vizează seturi care duc stilul său deja extrem de apreciat într-o cu totul altă dimensiune.

Preţul unui bilet de intrare va fi de 30 lei şi pot fi achiziţionate de la intare, în seara evenimentului.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!