Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 31 decembrie 2016, de la ora 18:00, cea mai mare petrecere de Revelion 2017 de la malul mării are loc în Constanţa. Anda Adam, Cargo şi Voltaj vor cânta de Revelion în Piaţa Ovidiu. Evenimentul va include un foc de artificii la miezul nopţii şi un show de lasere. Accesul este liber!

Petrecerea începe după ora 18:00, atunci când constănţenii sunt invitaţi la un warm-up cu DJ. Anda Adam, Cargo şi Voltaj urcă pe scenă după ora 22:00. Atmosfera va fi întreţinută de prezentatorii Răzvan Petre (vocea matinalului de la Bucureşti FM) şi actorul Dan Cojocaru, precum şi de cabaretul Unique, condus de Mirela Pană.

Constănţenii şi turiştii vor avea parte de cel puţin trei ore de muzică bună, dans şi totul va culmina cu un foc de artificii dublat de show-ul de lasere.

„Constanţa merită muzică bună şi artişti de top. Atunci când am ales trupele şi artiştii cu care vom lucra, ne-am gândit să mergem pe toate genurile posibile – rock, pop-rock şi dance. Sunt convins că Revelionul 2017 va fi unul pentru toate gusturile. Am fost parteneri şi în revelionul de anul trecut de la Constanţa la care au venit peste 10.000 oameni. De asemenea, am organizat evenimentele mari ale verii din Piaţa Ovidiu şi succesul lor ne-a motivat să revenim cu tot ce e mai bun la început de 2017”, a spus Victor Maxim, preşedintele Asociaţiei Descoperă Constanţa.

Revelionul 2017 în Piaţa Ovidiu din Constanţa este organizat de Asociaţia „Descoperă Constanţa” este finanţat de Primăria Constanţa.