Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 31 decembrie 2016, Primăria Cluj-Napoca a pregătit pentru noaptea de Revelion 2017 un eveniment în Piaţa Unirii pentru clujenii de toate vârstele, cu muzica live între orele 22:00 şi 01:00, lumini spectaculoase, focuri de artificii şi multă veselie. Accesul este liber!

Program Revelion 2017 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca

22:00 – concert de muzica arhaică – Florin Ştefan acompaniat de taraf
23:00 – concert aniversar 40 de ani – Semnal M
00:00 – jocul de lumini, artificiile şi peste 700 de sticle de sampanie
00:15 – concert trupa clujeană BigToneZ

Căsutele de la Târgul de Crăciun vor fi deschise şi în noaptea de Revelion, iar sâmbătă, 31 decembrie 2016, intrarea la patinoarul din Piaţa Unirii va fi gratuită.

Florin Ştefan a pus bazele unui proiect unic în România, dar şi în Europa, folosind instrumente muzicale arhaice. Repertoriul sau include muzica din folclorul tracilor, în care sunt prezentate cântece stravechi, cunoscute în zonele Maramureşului, Ţara Moţilor, Bistriţa, precum şi câteva piese ale lui Gheorghe Zamfir şi Fanica Luca.

În anul 1977, din iniţiativa regretatului Iuliu Merca şi a lui Ştefan Boldijar, din Cluj-Napoca pleacă un „semnal de alarmă” prin muzica rock românească, pe care 40 de ani mai târziu îl cunoaştem ca Semnal M. Prezentându-ne un rock curat şi unic, au reuşit rapid să se impună şi să ajungă la inimile iubitorilor de gen. Cu un numar impresionant de concerte şi înregistrări, ajunşi la 40 de ani de activitate artistică şi muzicală, trupa Semnal M este recunoscută pentru piese ca „Moara”, „Spune-mi cine eşti”, „Bal la Apahida”, „Desculâ în iarbă” şi „La fereastra ta” .

Trupa BigToneZ a fost fondată în 2011 şi este formată din 4 muzicieni cu multă experienţă. Repertoriul lor cuprinde exclusiv muzica blues, în stil american, care rezonează cu fanii lui Eric Clapton, BB King şi Stevie Ray Vaughan.

Evenimentul de Revelion 2017 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca este organizat de Primăria Cluj-Napoca.