Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 31 decembrie 2011, de la ora 22:00, Club Planters din Bucureşti dă startul unei petreceri de Revelion speciale. Clubul bucureştean te invită la un eveniment unde măştile, metaforice sau nu, pot fi lăsate la intrare, iar tu poţi fi aşa cum eşti: doar TU.

În copilărie şi adolescenţă întrebarea „Ce vrei să te faci când vei fi mare?” era la ordinea zilei. Acum lucrurile stau altfel, iar întrebarea este şi ea alta „Cum te vezi in viitor?„. În Club Planters din Bucureşti în seara dintre ani trebuie să fii aşa cum eşti fără înhibiţii, limitări şi constângeri. Doar TU, plin de strălucire, farmec şi pregătit pentru o noapte de distracţie de neuitat.

Atmosfera va fi asigurată de Brad Vee Johnson, fostul membru al trupei Boney M, şi band-ul lui. Iar meniul este unul cu totul şi cu totul special.

Bilete Revelion 2012 în Club Planters

Pentru acest eveniment organizatorii au pregătit 2 tipuri de bilete (Basic şi V.I.P.)

Pachetul Basic – 250 lei

Pachetul este conceput atât pentru partea de jos a clubului, unde te poţi distra fără limite cât şi pentru partea de cafenea unde beneficiezi de un confort sporit şi este la câţiva metri de marea distracţie.

În acest preţ sunt incluse entertainment-ul, bufetul suedez (meniu Basic) şi un voucher de consumaţie în valoare de 150 de lei.

Pachetul V.I.P. – 350 lei

Pachetul V.I.P. permite accesul direct în partea de sus a clubului, pentru un plus de confort şi eleganţă, puţin mai retras, dar în acelaşi timp aproape de centrul petrecerii.

În acest pachet sunt incluse entertainment-ul, bufetul suedez (meniu V.I.P) şi un voucher de consumaţie în valoare de 200 de lei.


Meniu Revelion 2012 în Club Planters

Meniu V.I.P.Platouri:Barclete cu pate de pui şi ou
Barclete cu salata de ton
Chifteluţe cu susan
Tartina cu ruladă de pui
Barclete cu cremă de brânză
Spring rolls
Tortilla cu pui şi spanac
Vol-au-vent cu ciuperci
Barclete cu somon afumat
Salată de iaurt cu verdeţuri aromate
Mini prăjituri
Meniu BasicPlatouri:Tartina cu pate de pui şi ou
Tartina cu salata de ton
Chifteluţe cu susan
Tartina cu ruladă de pui
Tartina cu cremă de brânză
Spring rolls
Tortilla cu pui şi spanac
Vol-au-vent cu ciuperci
Pui shanghai
Mini prăjituri