Ediţia cu numărul trei a festivalului Rock the City îşi va deschide porţile pe 1 iulie 2011. Pentru evenimentul ce se va desfăşura în Piaţa Constituţiei din Bucureşti organizatorii au transmis o serie de reguli şi recomandări pentru cei care vor participa la eveniment.

Vezi care sunt artiştii ce vor fi prezenţi la Rock the City 2011!

Reguli de acces Rock the City

Accesul în perimetrul zonei de concert se va face între Bvd. Naţiunile Unite şi Bvd. Libertăţii (Parc Izvor). Vineri (1 iulie 2011) accesul se va face începând cu orele 16:00, sâmbătă (2 iulie 2011) de la 15:30, iar duminică (3 iulie 2011) de la 15:00.

Accesul în zona de concert va fi permis pe baza biletului valid; biletul pe baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

După încheierea show-ului, pentru părăsirea spaţiului de concert, spectatorii sunt rugaţi să folosească aceleaşi puncte de acces.

Interdicţii şi recomandări

În spaţiul de concert este interzisă intrarea cu orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să îşi aducă pelerine de ploaie;

De asemenea, accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.

Prezenţa copiilor sub 12 ani nu este recomandată din cauza zgomotului de mare amploare produs în cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici. În plus, spectacolul poate include şi puternice efecte de lumina, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Bilete/abonamente Rock the City 2011

Biletele şi abonamentele Rock the City 2011 pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.eventim.ro sau din reţeaua Eventim. Preţul biletelor pentru o zi şi al abonamentelor la Rock the City 2011 este în funcţie de categorie:

Bilete pe zi 

Normal Circle: 133 lei
Gold Circle: 197 lei

Cumpara bilet

Abonamente pe trei zile 

Normal Circle: 180 lei
Gold Circle: 298 lei

Cumpara bilet

Festivalul Rock the City este organizat de East European EntertainmentD&D East Entertainment şi Marcel Avram.