Ediţia a patra ediţie a B’ESTFEST se apropie cu paşi repezi, festivalul desfăşurându-se între 1 şi 3 iulie 2011 la Tunari, lângă islazul lacului Pasărea. Pentru a nu apărea probleme legate de accesul în zona de festival organizatorii roagă participanţii să respecte regulile de acces.
Află ce artişti vor concerta la B’ESTFEST 2011!

Reguli acces B’ESTFEST 2011

Accesul în zona de festival se va face începând cu ora 16:00 în prima zi de festival, vineri (1 iulie 2011), urmând ca sâmbătă şi duminică publicul să poată avea acces încă de la ora 12:00. Accesul în zona de festival se va realiza doar pe baza biletului sau abonamentului valid, la intrarea principală fiecare spectator urmând să primească o brăţară specifică tipului de tichet prezentat.

Accesul în zona de camping este permis începând de vineri, ora 10.00 (până luni, ora 14:00), numai celor care deţin un voucher de camping. Voucherul poate fi achiziţionat atât în avans cât şi de la locaţie, în zona de camping putând sta în baza acestui voucher atât persoanele care au bilet de o zi sau două, cât şi cele care deţin un abonament pentru toate cele trei zile de festival.

În incinta festivalului va exista un spaţiu special amenjat de unde se vor putea achiziţiona corturi, saci de dormit, spray-uri anti-insecte, precum şi alte echipamente de camping.

Interdicţii şi recomandări

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Bilete B’ESTFEST 2011

Biletele pentru festivalul B’ESTFEST 2011 vor fi puse în vânzare pe 1 martie 2011 pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta la două categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces:

Bilete începând cu 1 iulie 2011:
150 lei – bilet pentru o zi
285 lei – abonament pentru 3 zile (disponibile doar în prima zi de festival)
300 lei – abonament pentru 3 zile (camping inclus)

Accesul copiilor sub 12 ani, însoţiţi de un adult, este gratuit!

B’ESTFEST 2011 este organizat de Emagic şi prezentat de Ciuc Premium, Coca-Cola şi Jagermeister.