Trupa suedeză Rednex revine în România şi va concerta, pe data de 11 octombrie 2013, pe scena clubului Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Trupa a fost înfiinţată în anul 1994, an în care au cunoscut, de altfel, şi succesul internaţional cu piesa „Cotton Eye Joe” . Melodia a ocupat primele poziţii în topurile europene, iar peste ocean a ajuns până pe poziţia 25 a topului Billboard. În Germania impactul Rednex a fost copleşitor, formaţia deţinând şi în prezent recordul pentru cel mai mare număr de săptămâni pe poziţia 1 în topuri.

Stilul muzical al trupei este o combinaţie între country şi eurodance, iar pentru publicul român prezent pe data de 11 octombrie 2013 ei pregătesc un show „de neuitat, cu distracţie, dans şi multe amintiri”, din care nu vor lipsi nici celelalte piese cunoscute: „Wish You Were Here”, „Old Pop in an Oak”, sau „The Spirit of the Hawk”.

Bilete Rednex la Bucureşti

Biletele pentru concertul Rednex de la Hard Rock Cafe din Bucureşti sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO: Unirea Shopping Center (parter), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Online, biletele se pot comanda www.biletoo.ro, www.myticket.ro sau www.bilete.ro.

Categorie Preţ Detalii
VIP 400 lei poster; întâlnire & poza cu artistul
Categoria I 150 lei loc la masă în faţa scenei
Categoria II 90 lei loc la masă în sală
Categoria III 60 lei fară loc

Pentru toate categoriile de bilete şi abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.