Acest eveniment a avut loc in data de 21 Nov 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 21 noiembrie 2018, de la ora 19:30, Red Bull Music SoundClash revine cu cea de-a doua ediţie din România, la Sala Polivalentă din Bucureşti, cu un battle între Grasu XXL şi Loredana. Două scene faţă în faţă, 4 runde antrenante, o singură miză: aplauzele publicului. Adrian Despot şi Undoo revin în rolurile de MC şi DJ.

Vezi galeria foto de la Red Bull SoundClash: CTC vs Carla’s Dreams!

Red Bull Music Soundclash oferă spaţiul de joacă de care artiştii au nevoie pentru o confruntare creativă fără precedent: 2 scene, 4 runde provocatoare şi un public care decide învingătorul.

CONCURS: Câştigă invitaţii la Red Bull Music SoundClash!

Completează formularul de mai jos până luni, 19 noiembrie 2018, ora 10:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Dobrica Ana şi Iordache Andrada. Felicitări!


Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

The Warm Up
Fiecare trupă cântă 3 piese din repertoriul propriu.

Runda 1: ‘The Cover’
Artiştii interpretează o melodie celebră în stilul propriu.

Runda 2: ‘The Take Over’
Loredana începe o piesă, Grasu XXL o preia din mers pe cealaltă scenă şi o continuă în stilul lui, apoi începe Grasu XXL şi preia Loredana, timp de 4 piese.

Runda 3: ‘The Clash’
Trupele reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.

Runda 4: ‘The Wild Card’
Fiecare trupă aduce pe scenă un invitat special surpriză.

De 12 ani de zile, Red Bull Music SoundClash înconjoară lumea aducând în faţa fanilor dueluri artistice creative. Din Jamaica anilor ‘50 până azi, provocările tip SoundClash au făcut deliciul publicului – la început în reggae, când o super-echipă de MC, live şi DJ se băteau pentru atenţia publicului. Prima ediţie a Red Bull Music SoundClasha avut loc în 2006 în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.

Bilete Red Bull Music SoundClash: Grasu XXL vs. Loredana

Biletele pentru Red Bull Music SoundClash, cu Grasu XXL vs. Loredana, de la Sala Polivalentă din Bucureşti, de pe 21 noiembrie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la preţul de 69 lei. Biletele vor putea fi achiziţionate şi la faţa locului, la preţul de 79 lei, în limita disponibilităţii.

În primă fază vor fi puse în vânzare doar bilete cu locuri în picioare. După epuizarea acestora vor fi puse în vânzare bilete cu locuri în tribune.

Red Bull Music SoundClash, de la Sala Polivalentă din Bucureşti, este un eveniment organizat de Red Bull Music Events.