La doar câteva zile de la punerea în vânzare a biletelor pentru mult aşteptatul concert al anului viitor, Red Hot Chili Peppers, s-au înregistrat deja câteva mii de comenzi. Categoria Gold Circle este aproape epuizată, anunţă organizatorii, mai puţin de 800 de bilete fiind rămase disponibile.

Află mai multe detalii despre concertul Red Hot Chili Peppers!

Biletele se vând într-un ritm extrem de alert, mai repede decât la orice alt concert organizat de Emagic. Avem deja o categorie aproape sold-out, ceea ce înseamnă un nou record de vânzări pe piaţa din România” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Bilete Red Hot Chili Peppers

Biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers pot fi achiziţionate la următoarele preţuri:

Gazon: 130 lei
Golden Circle: 275 lei
Categoria I: 155 lei
Categoria a II-a: 185 lei
Categoria a III-a: 215 lei
Categoria a IV-a: 265 lei
Categoria a V-a: 305 lei
Categoria a VI-a: 375 lei
Categoria a VII-a: 495 lei

Biletele sunt disponibile online pe www.myticket.ro. Din 20 decembrie 2011 acestea vor putea fi achiziţionate inclusiv din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului.

În plus, cei care îşi achiziţionează un bilet pentru concertul Red Hot Chili Peppers până la data de 20 decembrie 2011, vor avea parte şi de o reducere de 50% din preţul integral al unui abonament de B’ESTFEST Summer Camp 2012 (mai precis 132.5 lei), detalii fiind disponibile pe www.myticket.ro.

Concertul celor de la Red Hot Chili Peppers va avea loc la Bucureşti, pe 31 august 2012, în cadrul Arenei Naţionale. Acesta face parte din cea de-a doua etapă a turneului de promovare a celui mai recent material discografic,”I’m With You„.

Iulia Cîmpanu

Foto: Clara Balzary/www.redhotchilipeppers.com