Prima ediţie a festivalului Subsonic va aduce pe scena din Parcul Păuleşti o serie de nume de seamă ale culturii bass. Astfel, unor artişti ca Shapeshifter, Bush Chemist sau Rockwell li se alătură în line-up-ul evenimentului din perioada 3-5 august 2012 nume ca Radikal Guru, Jazzsteppa, Ogonek, Stivs, The Raged şi cei de la Bass Turbat.

Subsonic îşi propune să devină o frumoasă tradiţie pentru fanii acestui gen muzicală. Iar la prima ediţie aceştia vor avea oportunitatea de a asista la show-urile unor artişti ce au cuvinte grele de spus în industrie.

Astfel, polonezul Radikal Guru şi irlandezul Cian Finn vor urca pe scenă în prima zi de festival şi îi vor încânta pe cei prezenţi cu sound-ul lor. Tot în prima zi, pe scenă vor urca şi cei de la Jazzsteppa, proiect pornit în urma unui mini festival de acum 6 ani din Berlin şi care a în ultimii ani cucereşte scenele festivalurilor cu ritmurile lor de dubstep, drum and bass, hard-bop şi dancehall.

Dubstep-ul şi dnb-ul bulgareşti vor fi reprezentante la Subsonic de Balkansky şi Ogonek, în timp ce roots-ul şi sound system-ul  italian va fi reprezentant de Bababoom HiFI. Cu o carieră de mai bine de 12 ani, Stivs va agita petrecăreţi de la Păuleşti cu beat-urile lui de ragga jungle. Deşi nu au o experienţă la fel de mare, trupa formându-se în 2009, cei de la The Raged vor oferi cu siguranţă un show live intersant la Subsonic.

La Subsonic cultura bass autohtonă va fi reprezentată de artişti care au reuşit să-şi creeze o bază de fani puternică şi să demonstreze că au multe de spus: Mighty Boogie, Dudawles, Astronaut Kru, East Roots, Irie Warriors, SHVR. Dintr-un asemenea line-up nu puteau lipsi cei ce în ultimii ani au fost sufletul petrecerilor dubstep de la noi: echipa Bass Turbat în formulă completă (Gojira, Planet H, UNLOCKA, SHARKY, Mc Motion Monument).

Abonamentele Subsonic 2012

Abonamentele pentru Subsonic 2012 sunt disonibile în avans la 99 lei în reţelele www.myticket.ro şi www.bilete.ro. La intrarea în zona de festival tichetele vor putea fi achiziţionate cu 129 lei.