Trupa Queensryche va reveni în Bucureşti pe 20 octombrie 2013. Grupul american va concerta în Turbohalle din Capitală în cadrul turneului de promovare al albumului „Queensryche„, primul cu Todd La Torre ca şi solist.

Cu o poveste, pe alocuri zbuciumată, de mai bine de 30 de ani Queensryche este una dintre cele mai importante trupe ale progressive heavy metalului american. Trupa are la activ 12 albume, vândute în peste 20 de milioane de exemplare, plus alte 6 milioane de single-uri cumpărate de fanii din toată lumea. În plus, se poate lăuda cu 3 nominalizări la premiile Grammy, o performanţă greu de atins de artiştii metal.

Ediţia din Germania a revistei Metal Hammer vorbeşte despre trupa americană într-un articol, precizând: „De-a lungul evoluţiei metalului, au existat doar câteva trupe care au definit un gen. Queensryche este pentru progressive ceea ce a fost Black Sabbath pentru heavy-metal„.

Deşi în acest moment numele Queensryche este în dispută juridică între actualii membrii ai grupului şi Geoff Tate, fostul solist al grupului, americanii şi-au lansat cel mai recent album, „Queensryche„, pe 24 iunie 2013. Queensryche vor concerta în Bucureşti în formula: Michael Wilton – chitară, backing vocals,Eddie Jackson – bas, backing vocals, Scott Rockenfield – tobe, percuţie, clape, Parker Lundgren – chitară, backing vocals şi Todd La Torre – voce.

Bilete Queensryche

Biletele pentru concertul Queensryche de la Bucureşti sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ promoţional* Până pe 30.09 Între 01-19.10 La intrare
Bilet normal 89 lei 98 lei 115 lei 125 lei  cumpără bilete
VIP** 250 lei 250 lei 250 lei - cumpără bilete

*Valabil pentru primele 100 de bilete
**Biletele VIP sunt doar în număr de 20 şi includ: Pass VIP, meet & greet cu formatia, autografe, poze cu formatia, afis concert color

Evenimentul va fi organizat de Promusic Events şi Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brînduşan).