The Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Eric Prydz, The Script, Above & Beyond, David Guetta, Martin Garrix, Afrojack, Alesso, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies (live) şi DJ Snake sunt printre primele confirmări la UNTOLD 2020. Cea de-a şasea ediţie a festivalului de la Cluj-Napoca are loc între 30 iulie şi 2 august. Abonamentele sunt în vânzare, iar preţul acestora porneşte de la 159 de euro plus taxe.

The Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Eric Prydz, Amelie Lens şi Carlotte de Witte vin pentru prima dată în România, în timp ce, primii 3 DJ ai lumii, conform DJ Mag 2019 (Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix şi David Guetta) revin la UNTOLD. În total peste 200 de artişti vor urca pe cele 10 scene ale festivalului în cele patru zile.

The Pussycat Dolls, în premieră în România, la UNTOLD 2020

The Pussycat Dolls s-a reunit la sfârşitul anului 2019, după nouă ani de pauză. De atunci, trupa face spectacole sold out cu zeci de mii de fani, în doar câteva minute. The Pussycat Dolls au avut 10 piese de Top 40 în UK’s Official Singles Chart, iar „Don’t Cha” și „Stickwitu” au ajuns No. 1. În plus, revista Billboard a inclus trupa în lista celor mai de succes proiecte apărute în anii 2000, cu vânzări de 54 de milioane de albume, iar VH1 le-a poziționat pe locul 10 în clasamentul Greatest Women in Music.

Iggy Azalea vine din Australia şi a reușit să atragă atenția întregii lumi, în momentul în care a regizat două dintre videoclip-urile pentru „Pussy” și „Two Times”, ajunse virale pe YouTube. Iggy Azalea a fost recompensată cu două premii American Music Awards, trei Billboard Music Awards, un premiu MTV Video Music, People’s Choice Award, având și patru nominalizări la Grammy.

După un concert live în 2018 la cea de-a doua ediție Neversea, solistul Daniel O’Donoghue trupei The Script a declarat „românii ne-au dat fiori pe şira spinării”. Pe Cluj Arena, membrii trupei The Script vor cânta piese precum „The Man Who Can’t Be Moved”, „Breakeven”, „For the First Time”, „Nothing”, „Hall of Fame” şi „Superheroes”. Au fost recompensați cu cele mai importante premii din industria muzicală și se află printre trupele preferate ale Reginei Elisabeta a Marii Britanii.

Top 3 DJ ai lumii revin la UNTOLD 2020

Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix și David Guetta, primii trei DJ-ii ai lumii, conform clasamentului DJ Mag 2019, revin pe scena UNTOLD. De la „Crowd Control”, „The Hum” la „High On Life” sau „Tremor” până la „Never Be Alone” sau „Titanium”, cele mai cunoscute piese de festival vor energiza fanii festivalului de pe Cluj Arena.

DJ Snake este DJ-ul care a depășit bariere convenționale în materie de muzică și look. Francezul care a debutat în 2013 cu „Bird Machine” și „Turn Down for What”, a semnat o colaborare cu Diplo și solista MØ pentru una dintre cele mai bine vândute piese dance, „Lean On”.

Unul dintre cei mai inovatori artiști underground, Eric Prydz, ajunge în premieră în România. Este singurul artist din lume care a obținut acordul trupe Pink Floyd pentru a folosi un sample din „Another Brick In The Wall” pentru „Proper Education”, cu care a fost nominalizat la Grammy, la categoria „Best Remixed Recording”. De asemenea, în 2017 a fost desemnat câștigător la categoria „DJ of the Year” (Electronic Music Awards), și a avut o nominalizare pentru „Live Act of the Year”.

Above & Beyond încercă în permanență să depășească limitele standardelor impuse de un anume stil din muzică electronică. De la producții orientate spre genul trance până la albume acustice, Above & Beyond au acoperit tot. În 2016 au fost nominalizati la Grammy la categoria Best Dance Recording cu „We’re All We Need”, iar în 2018 „Northern Soul” a ajuns în aceeași listă de nominalizați la premiile Grammy.

Artişti în premieră şi pe scenele secundare

Charlotte de Witte, premiată recent cu premiul „Best Techno Artist”, Amelie Lens, headliner la cele mai mari festivaluri techno, Cirez D, Paul Kalkbrenner (live), Richie Hawtin, Tale of Us, Borgore, Dub Fx, Netsky, Rudimental (DJ Set), Sub Focus (DJ Set & ID), Wilkinson (DJ Set & MCAD-APT) şi mulţi alţii vor urca pe scenele Galaxy şi Alchemy.

Preţ abonamente UNTOLD 2020

Abonamentele vor putea fi achiziţionate din reţeaua Entertix/MyTicket, dar şi online de pe www.entertix.ro şi de pe site-ul oficial al festivalului.

În această nouă rundă de vânzări preţurile abonamentelor vor fi următoarele:

  • Abonamentele General Access vor avea prețul special de 159 euro plus taxe, din prețul final de 199 de euro plus taxe. Check-in-ul online gratuit trebuie făcut în termen de maxim 30 de zile de la achiziția abonamentului. După acest termen, deținătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare.
  • Abonamentele General Access Flexi vor avea prețul de 174 euro plus taxe, din prețul final de 214 euro plus taxe. Check-in-ul online gratuit trebuie făcut cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului.

În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele.

  • Abonamentele General Access Risk Free vor avea prețul de 176 euro plus taxe, din prețul final de 216 euro plus taxe. Check-in-ul online gratuit trebuie făcut în termen de maxim 30 de zile de la achiziția abonamentului și poate fi returnat cu până la cel puțin 14 zile înaintea de începerea festivalului.
  • Abonamentele VIP sunt disponibile de 399 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

Cumpără abonamente de mai jos!