Pe 21 septembrie 2013, Arenele Romane din Bucureşti îşi vor deschide porţile pentru prima ediţie Metalhead Meeting, ediţie ai cărei headlineri sunt: Hypocrisy şi Lake of Tears.

Accesul în zona de concert se va face începând cu ora 17:00, concertele urmând să înceapă o oră mai târziu, de la 18:00. Festivalul se va încheia în jurul orei 1:30, fiecare dintre headlineri, Hypocrisy şi Lake of Tears, urmând să cânte aproximativ 75 de minute.

Line-up-ul final Metalhead Meeting 2013 şi ordinea de întrare în scenă este următoarea: L.O.S.T., Taine, Bucovina, HateSphere, Lake Of Tears şi Hypocrisy.

Accesul la prima ediţie de Metalhead Meeting

Publicul este rugat să nu vină la festival cu următoarele obiecte, acestea fiind strict interzise: sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, umbrele, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video. Obiectele prezentate mai sus nu vor fi stocate şi păzite pe parcursul evenimentului.

Accesul în spaţiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata festivalului. Accesul în Zona A se va face pe baza unei brăţari primite la intrare. Spectatorii din Zona A vor avea acces şi în Zona B.

Harta Metalhead Meeting 2013
Harta Metalhead Meeting 2013

Organizatorii recomandă ca achiziţionarea biletelor să se realizeze doar din punctele de vânzare autorizate. Vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ este strict interzisă, persoanelor depistate că desfăşoară astfel de activităţi le va fi interzis accesul la festival, iar biletele/invitaţiile aflate în posesia acestora vor fi confiscate.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi.

În zona de concert va fi amenajat un spaţiu destinat comercializării diverselor sortimente de mâncare şi băutură, achiziţionarea acestora fiind posibilă pe bază de jetoane. De asemenea, trupele vor veni cu o ofertă bogată de merchandise, iar organizatorii au pregătit un tricou special dedicat festivalului, care va costa 50 de lei.

Lake of Tears vor filma un DVD cu show-ul de la Bucureşti

Daniel Brennare, solistul Lake of Tears a declarat că pentru trupă România este „acasă” şi că ei sunt întotdeauna impresionaţi de căldura cu care sunt întâmpinaţi de fani, oferindu-le un show pe măsura aşteptarilor, de fiecare dată.

Lake Of Tears Metalhead Meeting 2013

În cadrul unui interviu acordat Metalhead.ro, Johan Oudhuis, toboşarul Lake of Tears le-a transmis fanilor următorul mesaj: „Faceţi cât mai mult zgomot pentru că vom încerca să filmăm show-ul de la Bucureşti pentru un DVD”. „Aşteptăm cu nerăbdare să vă revedem. Chiar foarte mult”, a mai spus acesta.

Bilete Metalhead Meeting 2013

Biletele pentru Metalhead Meeting 2013 sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete La intrare
Zona B 95 lei cumpără bilete
Zona A (în faţa scenei – 500 de bilete) 145 lei cumpără bilete
Zona A + Meet & Geet (20 de bilete) 200 lei cumpără bilete

În ziua festivalului, biletele se vor putea cumpăra şi de la intrare.

Metalhead Meeting 2013 este un eveniment produs şi organizat de METALHEAD şi Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.