A 12-a ediție Summer Well va avea loc în perioada 11-13 august 2023, iar primele nume confirmate sunt: Florence + The Machine, YUNGBLUD, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale și Kid Francescoli.

Evenimentul crește în fiecare an, iar pe scenă urcă artiști din ce în ce mai consacrați, care strâng un public format din zeci de mii de fani, dovadă fiind sold-out-ul de anul trecut. Scopul celei de-a 12-a ediții va fi acela de a continua misiunea începută de organizatori în 2011, și anume crearea unui festival ca o vacanță. Summer Well 2023 promite o scenă principală cu un line-up răsunător, o scenă de hip-hop & trap, o scenă de after party, unde vor urca nume celebre din industria muzicii electronice și, nu în ultimul rând, o scenă dedicată artiștilor emergenți.

“Ediția din acest an a Summer Well-ului este una specială din multe puncte de vedere, principalul fiind acela că a trebuit să ne ridicăm la așteptările create de ediția precedentă, o ediție sold-out cu 2 luni înainte. Cu un line-up care îi include pe Florence + The Machine și YUNGBLUD, cred ca am reușit cu brio acest lucru. Aștept luna august cu aceeași nerăbdare ca oricare dintre oamenii care ne trec pragul an de an. ” declară John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well.

Mai mult decât un festival de muzică, Summer Well este o întreagă experiență plină de voie bună și relaxare, ce are loc în fiecare an în luna august, la Domeniul Știrbey din Buftea. În 2023, evenimentul va sărbători 12 ani de la înființare. Pe lângă cele 4 scene, festivalul va avea instalații de artă, food court, zone de relaxare și multe alte activități interesante, care vor scrie mai departe istoria Summer Well. Mai multe detalii despre programul festivalului vor fi anunțate curând.

Abonamente Summer Well 2023

Abonamentele pentru Summer Well 2023 pot fi achiziționate de pe www.summerwell.ro, la prețul de 475 lei + taxe până pe 3 februarie. Începând cu 4 februarie prețul abonamentului va fi de 575 lei + taxe.