UPDATE 3: Concertul pe care Jennifer Lopez trebuia să îl susţină la Bucureşti a fost amânat pentru 2013. Află mai multe detalii!

UPDATE 2: Concertul Jennifer Lopez a fost confirmat pentru data de 14 noiembrie 2012 la complexul Romexpo din Bucureşti. Află mai multe despre concertul J.Lo!

UPDATE: Concertul Jennifer Lopez de la Bucureşti nu mai apare în datele turneului european. Este posibil ca acest concert să fie anulat. Revenim cu detalii dacă apar noutaţi.

Jennifer Lopez ar putea concerta în premieră la Bucureşti în cadrul turneului „Dance Again World Tour„, ce o va duce pe faimoasa solistă în jurul lumii anul acesta, anunţă www.urban.ro. Conform programului publicat pe pagina de Wikipedia a turneului, concertul din România s-ar putea desfăşura pe 15 noiembrie 2012 la Complexul Romexpo.

Până în acest moment concertul de la Bucureşti nu a fost confirmat de niciun organizator de evenimente din România. „Dance Again World Tour” a început pe 14 iunie 2012 în Panama şi va continua în America de Sud până pe 14 iulie, când Jennifer îşi va începe turneul american alături de Enrique Iglesias. Turneul va ajune în Europa în luna octombrie, urmând ca apoi să ajungă în Asia şi Australia.

Jennifer Lopez este una dintre cele mai influente soliste ale ultimilor 20 de ani. Artista din New York şi-a dovedit talentele de actriţă, dansatoare şi cântăreaţă şi a reuşit să cucerescă în acelaşi timp şi lumea afacerilor. Cele şapte albume ale artistei s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare la nivel mondial, iar piese ca „If You Had My Love”, „Waiting for Tonight”, „Let’s Get Loud” sau „Jenny from the Block” au ocupat primele locuri în topurile muzicale.