A doua ediţie a proiectului Poiana Urbană va avea loc între 11 iulie şi 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la „Statui”. Evenimentul cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie şi multe alte spectacole speciale.

Chiar dacă vara în Bucureşti nu e cel mai plăcut lucru cu care îţi poţi umple timpul liber, Asociaţia Art Laboratoire şi Primăria Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu 360 Revolution şi The Institute vin cu o alternativă pentru oamenii prinşi „ostatici în capitală”, şi anume, Poiana Urbană.

Trei luni de spectacole… gratuite

În timpul celor trei luni, în fiecare săptămână de joi până duminică, între orele 21:00 şi 23:00, centrul Bucureştiului îşi îmbracă hainele de vacanţă şi pune la dispoziţie un spaţiu în care sunt aşteptaţi în jur de 50.000 de oameni pentru ce-a de-a doua ediţie de Poiana Urbană, accesul fiind în totalitate gratuit.

Mai mult, printre numele deja confirmate pentru concertele susţine în cadrul evenimentului Poiana Urbană se numără: Yelllow, Omul cu Şobolani, Blazzaj şi Simona Radu, iar mai multe nume vor fi confirmate în perioada următoare.

După ce anul trecut am fost răsfăţaţi cu 105 concerte, 30 de piese de teatru, 180 de ore de animaţie stradală şi peste 20 de filme, puteţi să vă imaginaţi că anul acesta nu se va lăsa mai prejos. Printre trupele care au urcat pe scena din Piaţa Sfântul Anton din Centrul Vechi în 2012 s-au aflat: KUMM, Les Elephants Bizarres, Moonlight Breakfast, Toulouse Lautrec, The MOOoD, Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, byron sau Luiza Zan.