Pe 1 iunie, vedeta americană Billie Eilish susține, în exclusivitate pentru Telekom Electronic Beats, primul său concert în Europa de după pandemie, la Telekom Forum din Bonn, în Germania. Concertul reprezintă avanpremiera turneului mondial ”Happier Than Ever, The World Tour”, partea europeană urmând să înceapă pe 3 iunie, cu un concert în Irlanda de Nord.

Înainte de show-ul ei live acustic exclusiv, alături de fratele ei FINNEAS, Lindi Delight, gazda Telekom Electronic Beats Podcast, a vorbit de la distanță cu Billie, de acasă de la ea din L.A., despre lucrurile care o fac fericită pe artistă, despre revenirea pe scenă, reconectarea cu fanii după COVID-19 și despre arta de a fi recunoscător pentru ce trăiești.

În ultimii câțiva ani, Billie Eilish a devenit o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Chiar și cu o astfel de ascensiune fulminantă, Billie rămâne o muziciană cu adevărat umilă, cu o viziune luminoasă legată de cum poate suna lumea muzicii contemporane și de modul în care poți rămâne real și fidel fanilor tăi, în timp ce călătoria ta muzicală își continuă evoluția fulgerătoare.

Billie Eilish – Telekom Electronic Beats Podcast

Ascultă podcastul cu Billie Eilish, în exclusivitate pentru Telekom Electronic Beats! Accesează acest link pentru a asculta podcastul integral pe Spotify.

Nu uita de concertul artistei de pe 1 iunie. Îl vom transmite și noi live pe paginile noastre de social media. Rămâneți aproape! Mai e atât de puțin!

Citeşte despre: , ,