Acest eveniment a avut loc in data de 28 Sep 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 28 septembrie 2012, de la ora 22:00, Control Club din Bucureşti aniversează 4 ani de la deschidere. Invitaţi speciali: Planningtorock LIVE, Ron Morelli, SvengalisGhost LIVE set şi Bogman.

Janine Rostron s-a lansat sub numele Planningtorock în anul 2004, cu EP-ul „Topics of a Foreign Mind”, dar sunetul muzicii ei a continuat să se dezvolte treptat, până la cel de-al doilea LP, produs în anul 2011, „W”. Planningotorock propune un sunet ambiguu în aparenţă, dar bine definit, o variantă dramatizată a muzicii ritmate, cu influenţe gotice şi industriale actualizate la zi.

Ron Morelli, personaj important pe scena underground-ului new york-ez, conduce label-ul L.I.E.S. (Long Island Electrical System), care începând cu anul 2010 are parte de o serie de release-uri care stârnesc valuri. Artisul este un vechi cunoscător al culturii vinilului, întotdeauna influenţat de sunetul analog descoperit printre standurile magazinelor de muzică în care a lucrat.

Iniţial cunoscut ca Below Underground, SvengalisGhost este un producător care a schimbat câteva alias-uri pentru a putea aborda noi teritorii, până a ajunge la actuala încarnare. Cu un sunet descris ca provenind din science fiction, SvengalisGhost poate fi brut, sălbatic, dar şi plin de culoare.

Preţul unui bilet de intrare este de 30 lei.