Placebo, una dintre cele mai apreciate şi influente formaţii ale ultimelor decenii, celebrează 20 de ani de carieră printr-un concert special în România, informează Phoenix Entertainment, organizatorii concertului. Turneul „20 years of PLACEBO” ajunge pe 28 iunie 2017 la Arenele Romane din Bucureşti. Biletele au fost puse în vânzare şi sunt disponbile în număr limitat în cadrul promoţiilor „The Better Friend” şi „A Friend Indeed”.

Brian Molko, Stefan Olsdal & co. vor pleca într-o călătorie retrospectivă parcurgând 20 de ani, 7 albume de studio incluse în top 20 şi zeci de amintiri şi stări de spirit inspirate de ritmurile captivante şi de versurile intrigante ale unor piese ca „Pure Morning”, „The Bitter End”, „Every me and Every You” sau „Teenage Angst”.

„Să zicem doar că setlistul va cuprinde piese pe care am jurat că nu o sa le mai cântăm vreodată. Fanii au fost foarte răbdatori cu noi din moment ce nu am cântat decât rareori cele mai de succes materiale ale noastre, astfel că am decis să le oferim ceea ce vor să audă. Aniversarea a 20 de ani reprezintă momentul perfect pentru asta. Turneul este dedicat fanilor noştri, dar este o şansă şi pentru noi să ne revizuim începuturile. Deci, dacă vreţi să ne vedeţi cântând „Pure Morning” sau „Nancy Boy”, piese pe care nu le-am mai interpretat în aproape 10 ani şi s-ar putea nici să nu o mai facem în viitor, vă aşteptăm la concerte! V-am pregătit şi alte surprize” a declarat Brian Molko, frontman-ul Placebo, despre turneul aniversar.

Placebo a marcat împlinirea a 20 de ani de activitate prin lansarea compilaţiei „A Place for Us to Dream”. Aceasta cuprinde 36 de piese, ilustrative pentru evoluţia formaţiei de-a lungul timpului, marcând cu atenţie angoasa, exuberanţa, diversitatea, nesupunerea şi exultarea care au caracterizat parcursul trupei.

Placebo a luat fiinţă în 1992, datorită întâlnirii întâmplatoare dintre Brian Molko şi Stefan Olsdal într-o staţie de metrou din Londra. În 1996, formaţia avea să lanseze şi primul său album, câştigând popularitatea prin energicul şi controversatul single, „Nancy Boy”. De atunci, cu fiecare piesă lansată, de la „Special K”, „Black-Eyed”, „Sleeping with Ghosts”, „Battle for the Sun”, „Loud Like Love” şi până la feat.-urile emoţionante cu David Bowie („Without You I’m Nothing”), Michael Stipe de la R.E.M. („Broken Promise”) sau Alison Mosshart de la The Kills („Meds”), Placebo şi-a consolidat poziţia de top în arealul celor mai influente trupe contemporane. Sound-ul inconfudabil al lui Placebo este citat ca sursă de inspiraţie de către formaţii ca My Chemical Romance sau Panic! At the Disco.

Trupa Placebo a concertat de mai multe ori în România, cel mai recent concert al britanicilor la Bucureşti a avut loc în cadrul festivalului Summer Well 2014.

Bilete Placebo la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Placebo de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 28 iunie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la o singură categorie de preţ, dar la mai multe pachete de presale.

Categorie Preţ
Acces general – presale „The Better Friend" 190 lei bilete
Acces general – presale „A Friend Indeed" 220 lei bilete
Acces general 220 lei bilete

Biletele „The Better Friend” sunt disponibile în număr limitat, la preţul promoţional de 190 lei şi oferă: acces mai devreme cu 30 de minute, o insignă, creată special pentru eveniment, ce poate să-ţi aducă şi mai multe surprize, un breloc şi o băutură.

Biletele „The Friend Indeed ticket” vor fi puse în vânzare după epuizarea categoriei „The Better Friend”. Acestea includ: intrare separată, o insigna creată special pentru eveniment, ce poate să-ţi aducă şi mai multe surprize şi un breloc.

Concertul Placebo de la Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment.