Tu ce faci în noaptea de Revelion? Aceasta este întrebarea care pare să fie pe buzele tuturor în această perioadă. Opţiunile sunt multe şi par a fi unele mai interesante ca altele. Pentru că tuturor ne este greu să alegem când vine vorba de noaptea dintre ani, ne-am hotărât să îţi dăm o mână de ajutor. Am făcut pentru tine o selecţie a celor mai hot petreceri ce vor avea loc de Revelion 2012 în Bucureşti ce au ingredientele necesare pentru o seară perfectă: muzică bună, atmosferă senzaţională şi meniu special.

Petreceri de Revelion 2012 în Bucureşti:


Smokin’ Hats & Cool Moustaches
Palatul GhikaThe MOOoD, Tyree Cooper, Boca 45 şi Bryan Agent-Pepper sunt doar o parte din artiştii ce vor urca pe cele 3 scene de la Palatul Ghika. Într-un decor special, rupt parcă din „Alice în ţara minunilor”, „open-bar”, „open bufet” şi cu invitaţii ce şi vor etala cele mai bune pălării şi mustaţi, „Smokin’ Hats & Cool Moustaches” se anunţă a fi modul potrivit de a încheia 2011 şi începe 2012.Pentru ca petrecăreţii să înceapă noul an aşa cum trebuie, organizatorii au pregătit şi un afterparty cu invitaţi de seamă: Vakula, Jeremy Underground Paris, Giuser şi Djhaz.

Află mai multe detalii!


Look Into The Future
Club PlantersMăştile, metaforice sau nu, pot fi lăsate la intrarea clubului Planters în noaptea de Revelion, pentru că organizatorii te invită pentru o seară să fi TU, fără limitări sau inhibiţii. Clubul bucureştean îşi aşteptă invitaţii cu o mulţime de surprize, un meniu aparte şi o gazdă care va face transforma noaptea dintre ani într-una de neuitat: Brad Vee Johnson (Boney M).

Află mai multe detalii!


Revelion 2012
Garage HallRitmuri de salsa fierbinţi, marca Havana Club Orchestra, un meniu bogat şi surprize ce se vor ţine lanţ îi aşteaptă pe cei ce acceptă provocarea Garage Hall de a petrece Revelionul în stil „cubanez”. De parcă nu era suficient, organizatorii promit că beat-urile năstrusnice ale unui DJ vor da startul unui an 2012 ce nu poate fi altfel decât perfect.

Află mai multe detalii!


Revelion 2012
Club SingleUn club deosebit, cu o atmosferă specială, multă muzică bună, un meniu plin de bunătăţi şi „open bar”. Sună tocmai bine pentru petrecăreţii dornici să închine un pahar de şampanie într-un loc cu totul şi cu totul altfel în noaptea de la limita dintre 2011 şi 2012.

Află mai multe detalii!


Revelion 2012 – Bucureştiul cântă!
Piaţa ConstituţieiCa la fiecare sfârşit de an Primăria Municipiului Bucureşti a pregătit o mulţime de surprize pentru locuitorii din orbea lui Bucur. Pe scena din faţa Palatului Parlamentului vor urca câţiva dintre cei mai importanţi artişti români ai momentului. În noapte dintre ani nu pot lipsi din faţa publicului bucureştean Iris, Proconsul, Bere Gratis, Zdob & Zdub, Vunk, Voltaj, CRBL, Pepe, Direcţia 5 şi Smiley. La miezul nopţii binecunoscutele focuri de artificii vor brăzda cerul Capitalei pentru a anunţa sosirea noului an.

Află mai multe detalii!


Mai multe petreceri de Revelion 2011 în Bucureşti!