Acest eveniment a avut loc in data de 1 Dec 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 1 decembrie 2017, de la ora 22:00, Paul van Dyk mixează la Kristal Club din Bucureşti, în cadrul evenimentului „INPUT 001”, cel mai nou proiect de muzică electronică din România. DJ-ul promite un show complex şi inedit, care face parte din turneul său internaţional pentru promovarea noului său album, „From Then On”. Alex M.O.R.P.H. (Germania), Jordan Suckley (Marea Britanie) şi DJ-ul român Bogdan Vix vor fi invitaţii speciali ai evenimentului.

Programul evenimentului:

22:00 – 00:00 – Bogdan Vix
00:00 – 02:00 – Alex M.O.R.P.H.
02:00 – 04:00 – Paul Van Dyk
04:00 – 06:00 – Jordan Suckley

Celebrul DJ se întoarce în România pentru a-şi promova noua producţie, respectiv cel de-al optulea material de studio, lansat pe 20 octombrie 2017. Paul promite un show inedit, plin de inovaţie, atât din punct de vedere muzical, cât şi în ceea ce priveşte tehnologia. Show-ul de sunete va fi completat de un suport scenotehnic cu diverse efecte speciale, care vor oferi un plus întregii producţii.

Alături de el, vor mixa DJ-ul german Alex M.O.R.P.H. şi DJ-ul britanic Jordan Suckley, care apar şi pe noul material al lui Paul van Dyk. De asemenea, Bogdan Vix va completa seara cu un sound original, conceput chiar pe meleagurile noastre.

De peste două decenii, Paul van Dyk, pe numele său adevărat Matthias Paul, este unul dintre cei mai de succes artişti din Germania, cunoscut în întrega lume ca un prolific DJ şi producător muzical. Până în prezent, a lansat 8 albume, 7 compilaţii şi 2 EP-uri. „For an Angel”, „Wir sind wir”, „I Don’t Deserve You”, „We Are Alive” şi „Touched by Heaven” se numără printre cele mai cunoscute compoziţii ale sale.

De-a lungul timpului, a avut numeroase colaborări de succes, cu artişti precum Justin Timberlake, Madonna, U2 sau Depeche Mode. De asemenea, DJ-ul a fost premiat şi nominalizat la diverse ceremonii importante din industria muzicală, printre care: Grammy, International Dance Music Awards şi DJ Awards.

Bilete Paul van Dyk la Kristal Club din Bucureşti

Biletele pentru show-ul pe care Paul Van Dyk îl va susţine la Kristal Club din Bucureşti, pe 1 decembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la preţul de 100 de lei, în avans, şi 120 de lei, la intrare.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!