Acest eveniment a avut loc in data de 3 Dec 2010.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 3 decembrie 2010, ora 20:00, la Oldies Pub din Sibiu va concerta Paul Gilbert.

Paul Gilbert revine în România pentru două concerte extraordinare în decembrie, pe 3 decembrie şi 4 decembrie în The Silver Church din Bucureşti.

Paul Gilbert prezintă ultimul său album, „Fuzz Universe„, în turneul European din noiembrie şi decembrie 2010. Jeff Bowders şi Craig Martini, tobarul şi basistul albumului, vor călători alaturi de Gilbert. Surpriza turneului 2010 este chitaristul şi vocalul Tony Spinner, în calitate de invitat special. Tony a cântat ca chitarist şi vocalist pentru legendara trupă TOTO în turnee mondiale şi l-a însoţit pe Paul în Japonia în turneul din anii ’90. Este binecunoscut pentru amestecul propriu de rock, blues şi shred, dar şi impresionantele sale calităţi vocale. Vor fi prezentate noile piese în premieră, dar şi compoziţii Racer X, Mr. Big, piese din discografia solo şi alte surprize.

Gilbert a devenit cel mai căutat instructor de chitară din vremea sa şi încă unul foarte popular pe Youtube. Articolele sale din reviste şi DVD-ul cu lecţii de chitară au devenit enciclopedii Shred pentru noile generaţii de chitarişti. Fraze împrumutate din lecţiile “Intense Rock” sunt regăsite la orice interpret rapid de Metal din zilele noastre.

Paul comunică de mult timp chitarele Ibanez şi a lucrat în echipa lor pentru designul a peste 15 modele marca “PGM” (Paul Gilbert Model).

Paul Gilbert, Joe Satriani şi John Petrucci au cântat pe aceeaşi scenă în turneul nord-american “G3” din 2007. Impresionat de entuziasmul publicului pentru muzica sa, Paul Gilbert a decis să concerteze şi mai mult în turnee mondiale. De atunci şi până astăzi, Paul Gilbert a susţinut peste 125 de concerte în Europa, Japonia şi America.

Oldies Pub: str. Gheorghe Lazăr nr. 6, Sibiu